ak

Okullarımızda 8 Sınıf Karantinada

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 03:33, Güncelleme: 30.09.2021 - 03:33
 

Okullarımızda 8 Sınıf Karantinada

İlçemizde koronavirüs tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu okullarda yine de veli-öğretmen-öğrencilerin dikkatli olmaları istendi.

8 sınıfın karantina altında olduğu ilçemizdeki okullarda çalışan 1200 e yakın personelin büyük bir bölümünün aşılı olduğu 100 e yakın bir kısmın aşı vurulmadıkları öğrenildi. Milli Eğitim Bakanlığı okullarda aşı vurulmayan öğretmenlerinde PRC testinin istendiği, temizlik-mesafe-maske kurallarına bir fiil uyulması konusunda titiz davranılmasını istemişti. Bu konuda ise yetkililer; “Bir sınıfta 2 pozitif vakaya rastlanırsa sınıf karantinaya alınıyor. Şuanda koronavirüs tedbirlerini okullarımızda üst seviyede uyguluyoruz. Mücbir sebep yoksa aşı vurulmayan öğretmen, personel ve velilerimizin biran evvel aşı olmalarını istiyoruz” diyerek herkesi aşı olmaya davet etti. Karantinada olan 8 sınıftan 4'ünün yarın itibariyle karantina sürelerinin biteceği öğrenildi.  
İlçemizde koronavirüs tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu okullarda yine de veli-öğretmen-öğrencilerin dikkatli olmaları istendi.

8 sınıfın karantina altında olduğu ilçemizdeki okullarda çalışan 1200 e yakın personelin büyük bir bölümünün aşılı olduğu 100 e yakın bir kısmın aşı vurulmadıkları öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanlığı okullarda aşı vurulmayan öğretmenlerinde PRC testinin istendiği, temizlik-mesafe-maske kurallarına bir fiil uyulması konusunda titiz davranılmasını istemişti.

Bu konuda ise yetkililer; “Bir sınıfta 2 pozitif vakaya rastlanırsa sınıf karantinaya alınıyor. Şuanda koronavirüs tedbirlerini okullarımızda üst seviyede uyguluyoruz. Mücbir sebep yoksa aşı vurulmayan öğretmen, personel ve velilerimizin biran evvel aşı olmalarını istiyoruz” diyerek herkesi aşı olmaya davet etti.

Karantinada olan 8 sınıftan 4'ünün yarın itibariyle karantina sürelerinin biteceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.