sçim

SEYDİŞEHİR?DE KOMEK KAYITLARI UZATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2015 - 11:28, Güncelleme: 02.02.2015 - 11:28
 

SEYDİŞEHİR?DE KOMEK KAYITLARI UZATILDI

Seydişehir?de hizmete yeni giren KOMEK kursları için kayıtlar uzatıldı. Seyid Harun İş Merkezinde hizmete açılan KOMEK yoğun talebe karşılık verebilmek için kayıt süresini bir hafta daha uzattı.

Seydişehir’de hizmete yeni giren KOMEK kursları için kayıtlar uzatıldı. Seyid Harun İş Merkezinde hizmete açılan KOMEK yoğun talebe karşılık verebilmek için kayıt süresini bir hafta daha uzattı. İnternet üzerinden ön kayıt yaptırılması gereken KOMEK kurs kayıtlarının başvuruları için kesin kayıtları mutlaka yaptırmaları gerekiyor. Geçici olarak Seydişehir Belediyesi Hizmet Binasında da kayıtların alınabildiğini ifade eden yetkililer, kesin kayıtlar için birebir başvuru yapmaları gerektiği belirtildi. Açılacak Komek kursları ile İngilizce, Almanca, Arapça dil eğitimleri yanı sıra diksiyon, fotoğraf çekimi, hasta kabul işlemleri, hızlı okuma, bilgisayar kursları ve bir çok alanda eğitim vermeye başlayacak. Kesin kayıtlarını ve başvurularını henüz yaptıramayanların en geç 6 Şubat 2015 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.
Seydişehir?de hizmete yeni giren KOMEK kursları için kayıtlar uzatıldı. Seyid Harun İş Merkezinde hizmete açılan KOMEK yoğun talebe karşılık verebilmek için kayıt süresini bir hafta daha uzattı.

Seydişehir’de hizmete yeni giren KOMEK kursları için kayıtlar uzatıldı. Seyid Harun İş Merkezinde hizmete açılan KOMEK yoğun talebe karşılık verebilmek için kayıt süresini bir hafta daha uzattı.

İnternet üzerinden ön kayıt yaptırılması gereken KOMEK kurs kayıtlarının başvuruları için kesin kayıtları mutlaka yaptırmaları gerekiyor. Geçici olarak Seydişehir Belediyesi Hizmet Binasında da kayıtların alınabildiğini ifade eden yetkililer, kesin kayıtlar için birebir başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

Açılacak Komek kursları ile İngilizce, Almanca, Arapça dil eğitimleri yanı sıra diksiyon, fotoğraf çekimi, hasta kabul işlemleri, hızlı okuma, bilgisayar kursları ve bir çok alanda eğitim vermeye başlayacak. Kesin kayıtlarını ve başvurularını henüz yaptıramayanların en geç 6 Şubat 2015 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.