KONGRE KARDEŞLİK HAVASINDA GEÇTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2015 - 12:46, Güncelleme: 02.02.2015 - 12:46
 

KONGRE KARDEŞLİK HAVASINDA GEÇTİ

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 4. Olağan kongresi gerçekleştirildi ve kongre sonrası Mevlüt Polat başkanlığa seçildi

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 4. Olağan kongresi gerçekleştirildi ve kongre sonrası Mevlüt Polat başkanlığa seçildi Belediye Düğün Salonundaki Kongreye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Sadettin Kuyucak,  Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Alper Akkaya ve partililer katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından bir önceki Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Türkoğlu duygu yüklü bir konuşma yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık'ta yaptığı kısa konuşmada “Bu kongrenin vatanımıza, ilçemize ve partimize teşekkür ederim. Yeni seçilen Gençlik kolları Başkanımıza görevinin  hayırlı olmasını diliyorum. Eski gençlik kolları başkanımıza da  yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” Dedi. Daha sonra kürsiye gelen İlçe Başkan Vekili Sadettin Kuyucak , 2023 vurgusu yaparak “ Hedefi büyük tutuyoruz. Disiplinli güzel çalışmamız gerekiyor. Biz Seydişehir’i 2023 hedeflerine taşıyacağız. Konya’mız 2023 hedeflerine taşıyacak, Türkiye 2023 hedeflerine taşıyacak. Böylece ülkemizin kalkınmasına en ufak birimden büyüğüne kadar katkı sağlayacağız. Bu şekilde başarıya ulaşacağız. Başarılarından dolayı eski gençlik kollarına teşekkür  ve yeni seçilen gençlik kollarımıza da başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu. Son olarak kursuya gelen Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Alper Akkaya ise “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Hocamız Ahmet Davutoğlu’ndan aldığımız ilham ile, şevk ile bu kongremizi gerçekleştiriyoruz, Rabbim utandırmaz inşallah.  Ülkemizin  sıkıntılı gidişine 3 Kasım 2002 de ‘Yeter Söz Milletindir’  ülkede oynanan oyunlar bozuldu. Recep Tayyip Erdoğan halkı arkasına alarak hareket etti. Bunu çekemeyenler, mesnetsiz iftiralara giriştiler. Sizlerin vakur duruşu ile yanıldıklarını anladılar, bu dik duruşla bizi yıkamayacaklar inşallah.  İşte bende bu yüzden hem maddi hem de manevi anlama gelen diren sözcüğünü kullanıyorum. Birincisi; okumanın sadece diploma anlamına gelmediğini, sürekli araştırıcı olacağız, okuyacağız. İkincisi ise  oyumuzu asla küçümsemeyeceğiz, ona sahip çıkacağız.” Şeklinde konuştu. Kongrede Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan Vekili Kuyucak  ve Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Akkaya bir önceki gençlik Kolları başkanı Ramazan Türkoğlu’na yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdiler. Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat ve ekibi birlik ve beraberlik mesajları vererek başarılı bir seçim dönemi geçireceklerine inandıklarını söylediler. Mevlüt Polat Başkanlığındaki Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları ; Ümit Demirci,             Recep Çetin, Gürol Doğruer, Halil İbrahim Çoban, Rıfat Osman Uçan, Mehmet Kacaroğlu,   Onur Erdem, Abdullah Çatal, Ahmet Tunç,   Mehmet Karagöz, Cihat Dumlupınar,  Emine Alkan,  Özkan Koç,  Muhammet Sakallı, Esin Kocabaş,  Osman Bağrıaçık, Ali Çetin, Yasin Gören,  Ali Çetin,  Celalettin Doğan, Sedat Eken, Mustafa Elmas ve Veli Baydar’dan oluşmaktadır.                                                                                    
Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 4. Olağan kongresi gerçekleştirildi ve kongre sonrası Mevlüt Polat başkanlığa seçildi

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 4. Olağan kongresi gerçekleştirildi ve kongre sonrası Mevlüt Polat başkanlığa seçildi

Belediye Düğün Salonundaki Kongreye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Sadettin Kuyucak,  Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Alper Akkaya ve partililer katıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından bir önceki Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Türkoğlu duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık'ta yaptığı kısa konuşmada “Bu kongrenin vatanımıza, ilçemize ve partimize teşekkür ederim. Yeni seçilen Gençlik kolları Başkanımıza görevinin  hayırlı olmasını diliyorum. Eski gençlik kolları başkanımıza da  yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.

Daha sonra kürsiye gelen İlçe Başkan Vekili Sadettin Kuyucak , 2023 vurgusu yaparak “ Hedefi büyük tutuyoruz. Disiplinli güzel çalışmamız gerekiyor. Biz Seydişehir’i 2023 hedeflerine taşıyacağız. Konya’mız 2023 hedeflerine taşıyacak, Türkiye 2023 hedeflerine taşıyacak. Böylece ülkemizin kalkınmasına en ufak birimden büyüğüne kadar katkı sağlayacağız. Bu şekilde başarıya ulaşacağız. Başarılarından dolayı eski gençlik kollarına teşekkür  ve yeni seçilen gençlik kollarımıza da başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Son olarak kursuya gelen Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Alper Akkaya ise “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Hocamız Ahmet Davutoğlu’ndan aldığımız ilham ile, şevk ile bu kongremizi gerçekleştiriyoruz, Rabbim utandırmaz inşallah.  Ülkemizin  sıkıntılı gidişine 3 Kasım 2002 de ‘Yeter Söz Milletindir’  ülkede oynanan oyunlar bozuldu. Recep Tayyip Erdoğan halkı arkasına alarak hareket etti. Bunu çekemeyenler, mesnetsiz iftiralara giriştiler. Sizlerin vakur duruşu ile yanıldıklarını anladılar, bu dik duruşla bizi yıkamayacaklar inşallah.  İşte bende bu yüzden hem maddi hem de manevi anlama gelen diren sözcüğünü kullanıyorum. Birincisi; okumanın sadece diploma anlamına gelmediğini, sürekli araştırıcı olacağız, okuyacağız. İkincisi ise  oyumuzu asla küçümsemeyeceğiz, ona sahip çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

Kongrede Ak Parti Seydişehir İlçe Başkan Vekili Kuyucak  ve Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Akkaya bir önceki gençlik Kolları başkanı Ramazan Türkoğlu’na yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdiler.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat ve ekibi birlik ve beraberlik mesajları vererek başarılı bir seçim dönemi geçireceklerine inandıklarını söylediler.

Mevlüt Polat Başkanlığındaki Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları ; Ümit Demirci,            

Recep Çetin, Gürol Doğruer, Halil İbrahim Çoban, Rıfat Osman Uçan, Mehmet Kacaroğlu,   Onur Erdem, Abdullah Çatal, Ahmet Tunç,   Mehmet Karagöz, Cihat Dumlupınar,  Emine Alkan,  Özkan Koç,  Muhammet Sakallı, Esin Kocabaş,  Osman Bağrıaçık, Ali Çetin, Yasin Gören,  Ali Çetin,  Celalettin Doğan, Sedat Eken, Mustafa Elmas ve Veli Baydar’dan oluşmaktadır.

                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.