KONYA?DA JUDO SEÇMELERİ VE İL ŞAMİYONASI YAPILDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2015 - 07:38, Güncelleme: 02.02.2015 - 07:38
 

KONYA?DA JUDO SEÇMELERİ VE İL ŞAMİYONASI YAPILDI

Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Ümitler Türkiye Şampiyonası?na katılacak sporcuların seçmeleri Konya judo salonunda yapıldı.

Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Ümitler Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporcuların seçmeleri Konya judo salonunda yapıldı. İl şampiyonasın da ilk 3 e giren sporcuların katılabileceği Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası 6-8 Şubat 2015 tarihlerin de Tekirdağ’da yapılacak Seydişehirli judocuların da katıldığı il şampiyonasın da dereceye girip Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak eden ilçemiz sporcuları Bayanlarda; 63 kg da Emine Polat   1. Ticaret Meslek Lisesi                    +78 kg da Meryem Güçlü 1. İmam Hatip Lisesi Erkekler de; 50 kg da Ali Tavşan               1 Enis Şanlı Anadolu Lisesi                       55 kg da Ali Dengiş                 2. Endüstri Meslek Lisesi                      55 kg da Ahmet Günal            3.Beyşehir Anad.Öğr.Lisesi                       60 kg da Hasan Kılıçaslan      3.Anadolu Meslek Lisesi                      66 kg da Sami özçelik               3. Anadolu Meslek lisesi                      73 kg da Ramazan Kuruteke    3 . Necmettin Erbakan Ünv.                       90 kg da Asım Kerim Uzar       1. Selçuk Ünüversitesi Tekirdağ’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir’i, Konya’yı temsil edecek sporcularımıza başarılar dileriz.
Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Ümitler Türkiye Şampiyonası?na katılacak sporcuların seçmeleri Konya judo salonunda yapıldı.

Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Ümitler Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporcuların seçmeleri Konya judo salonunda yapıldı.

İl şampiyonasın da ilk 3 e giren sporcuların katılabileceği Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası 6-8 Şubat 2015 tarihlerin de Tekirdağ’da yapılacak

Seydişehirli judocuların da katıldığı il şampiyonasın da dereceye girip Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak eden ilçemiz sporcuları

Bayanlarda; 63 kg da Emine Polat   1. Ticaret Meslek Lisesi

                   +78 kg da Meryem Güçlü 1. İmam Hatip Lisesi

Erkekler de; 50 kg da Ali Tavşan               1 Enis Şanlı Anadolu Lisesi

                      55 kg da Ali Dengiş                 2. Endüstri Meslek Lisesi

                     55 kg da Ahmet Günal            3.Beyşehir Anad.Öğr.Lisesi

                      60 kg da Hasan Kılıçaslan      3.Anadolu Meslek Lisesi

                     66 kg da Sami özçelik               3. Anadolu Meslek lisesi

                     73 kg da Ramazan Kuruteke    3 . Necmettin Erbakan Ünv.

                      90 kg da Asım Kerim Uzar       1. Selçuk Ünüversitesi

Tekirdağ’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir’i, Konya’yı temsil edecek sporcularımıza başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.