LÜTFİ ACIR?IN MUTLU GÜNÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2015 - 12:22, Güncelleme: 04.02.2015 - 12:22
 

LÜTFİ ACIR?IN MUTLU GÜNÜ

Seydişehirgücü Belediye Spor Teknik Koordinatörü Lütfi Acır Beden Eğitimi Hülya Soytaşoğlu ile Dünya Evine girdi.

Seydişehirgücü Belediye Spor Teknik Koordinatörü Lütfi Acır Beden Eğitimi Hülya Soytaşoğlu ile Dünya Evine girdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın nikah kıydığı gecede çiftimizi Spor camiası, basın mensupları, aile büyükleri, eş, dost, akraba ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çiftimizin Nikah şahitliklerini Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Hüseyin Acır ile Judo federasyonu Teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik yaptılar. Saat 19.30’da başlayan düğün, gece geç saatlere kadar devam etti. Gelin ve Damada ilk hediyeleri Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’dan BİSMİLLAH ve Ankara Bürokratlarımızdan Hüseyin Acır Bey’den Kuran-ı Kerim oldu. Damat ve gelin bu mutlu günlerinde dostları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar sahneden inmediler. Hülya – Lütfi Acır çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm dostları ve arkadaşlarına teşekkür ederken, biz de çiftimize bir ömür boyu sağlık ve mutluluk ve başarılar dileriz.
Seydişehirgücü Belediye Spor Teknik Koordinatörü Lütfi Acır Beden Eğitimi Hülya Soytaşoğlu ile Dünya Evine girdi.

Seydişehirgücü Belediye Spor Teknik Koordinatörü Lütfi Acır Beden Eğitimi Hülya Soytaşoğlu ile Dünya Evine girdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın nikah kıydığı gecede çiftimizi Spor camiası, basın mensupları, aile büyükleri, eş, dost, akraba ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çiftimizin Nikah şahitliklerini Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Hüseyin Acır ile Judo federasyonu Teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik yaptılar.

Saat 19.30’da başlayan düğün, gece geç saatlere kadar devam etti.

Gelin ve Damada ilk hediyeleri Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’dan BİSMİLLAH ve Ankara Bürokratlarımızdan Hüseyin Acır Bey’den Kuran-ı Kerim oldu.

Damat ve gelin bu mutlu günlerinde dostları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar sahneden inmediler. Hülya – Lütfi Acır çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm dostları ve arkadaşlarına teşekkür ederken, biz de çiftimize bir ömür boyu sağlık ve mutluluk ve başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.