KOMEK KURS KAYITLARI UZATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2015 - 07:14, Güncelleme: 05.02.2015 - 07:14
 

KOMEK KURS KAYITLARI UZATILDI

Yoğun talep üzerine KOMEK Seydişehir kurs kayıtları 16 Şubata uzatıldı.

Yoğun talep üzerine KOMEK Seydişehir kurs kayıtları 16 Şubata uzatıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde farklı branşlarda açacağı meslek edindirme kurs başvuruları 19 Ocakta başlamıştı. Şuana kadar 500 kursiyerin başvuru yaptığı KOMEK kurs başvurularının  yoğun talep üzerine 16 Şubata uzatıldığı öğrenildi. 9  Şubatta başlayacak kursların başlama tarihinin de 16 Şubata uzatıldığı bildirildi Seyyit Harun İş Merkezinde verilecek olan kurslara ön kayıtlar KOMEK’in internet sayfası üzerinde yapılıyor. Daha sonrada Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili tayin ettiği Gülistan Arıtürk Seydişehir Belediyesi’nde kesin kayıtları alıyor. Ayrıca 0(332) 251 4375 nolu telefonla da kesin kayıt yaptırılabiliyor.
Yoğun talep üzerine KOMEK Seydişehir kurs kayıtları 16 Şubata uzatıldı.

Yoğun talep üzerine KOMEK Seydişehir kurs kayıtları 16 Şubata uzatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde farklı branşlarda açacağı meslek edindirme kurs başvuruları 19 Ocakta başlamıştı.

Şuana kadar 500 kursiyerin başvuru yaptığı KOMEK kurs başvurularının  yoğun talep üzerine 16 Şubata uzatıldığı öğrenildi.

9  Şubatta başlayacak kursların başlama tarihinin de 16 Şubata uzatıldığı bildirildi

Seyyit Harun İş Merkezinde verilecek olan kurslara ön kayıtlar KOMEK’in internet sayfası üzerinde yapılıyor. Daha sonrada Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili tayin ettiği Gülistan Arıtürk Seydişehir Belediyesi’nde kesin kayıtları alıyor.

Ayrıca 0(332) 251 4375 nolu telefonla da kesin kayıt yaptırılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.