KAYMAKAM SONEL?DEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2015 - 02:13, Güncelleme: 07.02.2015 - 02:13
 

KAYMAKAM SONEL?DEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kaymakam Tuncay Sonel, engelli bir çalışanına doğum günü sürprizi yaptı.

Kaymakam Tuncay Sonel, engelli bir çalışanına doğum günü sürprizi yaptı. Seydişehir'de göreve başlar başlamaz Kaymakamlık binası girişinde 'Tatlı Dil Güler Yüz Masası' oluşturan Kaymakam Tuncay Sonel, burada 23 yaşındaki engelli Ramazan Işık'ı görevlendirdi. Kaymakamlığa gelen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ederek yardımcı olan Işık'ın 23'üncü yaş gününü unutmayan Sonel, bir pasta hazırlatarak çalışanına sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Kaymakam Sonel'in bu sürprizi karşısında oldukça mutlu olan Işık, teşekkür etti. Kaymakam Sonel, Ramazan Işık'ın doğum gününü kutlayarak, "Ramazan kardeşimiz güleryüzü ile kaymakamlığımızda hem vatandaşlarımızın hem de kurumlarımızda çalışan personelimizin sevgisini kazandı. Bizde istedik ki Ramazan kardeşimizi bu doğum gününde mutlu edelim. Ramazan'ın burada görevlendirilmesi ile ilgili ilçe halkımızdan çok güzel yorumlar aldık. Hem engeli olan bir kardeşimize sahip çıkıyor hem de Ramazan'ın güler yüzü ile kaymakamlığa gelen vatandaşlara devletimizin sıcak yüzünü gösteriyoruz" dedi
Kaymakam Tuncay Sonel, engelli bir çalışanına doğum günü sürprizi yaptı.

Kaymakam Tuncay Sonel, engelli bir çalışanına doğum günü sürprizi yaptı.

Seydişehir'de göreve başlar başlamaz Kaymakamlık binası girişinde 'Tatlı Dil Güler Yüz Masası' oluşturan Kaymakam Tuncay Sonel, burada 23 yaşındaki engelli Ramazan Işık'ı görevlendirdi. Kaymakamlığa gelen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ederek yardımcı olan Işık'ın 23'üncü yaş gününü unutmayan Sonel, bir pasta hazırlatarak çalışanına sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Kaymakam Sonel'in bu sürprizi karşısında oldukça mutlu olan Işık, teşekkür etti.

Kaymakam Sonel, Ramazan Işık'ın doğum gününü kutlayarak, "Ramazan kardeşimiz güleryüzü ile kaymakamlığımızda hem vatandaşlarımızın hem de kurumlarımızda çalışan personelimizin sevgisini kazandı. Bizde istedik ki Ramazan kardeşimizi bu doğum gününde mutlu edelim. Ramazan'ın burada görevlendirilmesi ile ilgili ilçe halkımızdan çok güzel yorumlar aldık. Hem engeli olan bir kardeşimize sahip çıkıyor hem de Ramazan'ın güler yüzü ile kaymakamlığa gelen vatandaşlara devletimizin sıcak yüzünü gösteriyoruz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.