ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA AHMET ÜNVER SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2015 - 02:30, Güncelleme: 09.02.2015 - 02:30
 

ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA AHMET ÜNVER SEÇİLDİ

Seydişehir Ziraat Odasında gerçekleştirilen olağan kongrede Başkanlığa Ahmet Ünver seçildi.

Seydişehir Ziraat Odasında gerçekleştirilen olağan kongrede Başkanlığa Ahmet Ünver seçildi. Belediye Düğün Salonundaki kongreye Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir önceki Ziraat Odası başkanı Nihat Kocagöz, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu, Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar, S.S. Seydişehir Minibüscüler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı  Gültekin Kayak ve delegeler katıldı. 4 başkan adayının kıyasıya yarıştığı kongrede 25 oy alan Ahmet Ünver Seydişehir Ziraat odası başkanlığına seçildi. Bir Önceki Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz tüm başkan adaylarına başarılar dileyerek seçimlerin Seydişehir’e ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diledi Her zaman çiftçinin yanında olacaklarını belirten Başkan Adaylarından Ahmet Ünver “Çiftçimizin yüzünün gülmesi için, tüm kurum ve kuruluşlarla, ilçe tarım müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Şahsımızı değil çiftçimizi düşünerek hareket edeceğiz.” Dedi. Başkan Adaylarından Ramazan Çınar ise “2011 yılında Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığında göreve geldiğimde  Seydişehir’in korkulan sorunu  olan ofis sorununu bir yıl içerisinde çözdüm.Allah’ın razı olmadığı hiçbir şeyi yapmadım, yapmamda. Beytül mala el uzatmadım, uzattırmayacağımda.” Diyerek konuşmasını tamamladı. Diğer bir başkan Adayı Cemal Güney’de “Tüm delege arkadaşlarla her yıl istişare toplantıları yapacağım.Yatırım kararlarında, harcamalarda meclisle görüşmeler gerçekleştirerek hareket edeceğim.teşvike dayalı sabit yatırımlarla ilgileneceğim. Yönetim anlayışında ortak fikirlerle hareket edeceğim.” Dedi. Çiftçimize 24 saat hizmet vereceğiz diyen Başkan Adayı Ali Harmancı “Herkese eşit davranacağız. Ekip olarak bu işi Allah’ın izni yapacağız. Yerel yönetimlerle istişareler yaparak projelerimizi gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı. Daha sonra oy kullanımına geçildi. 55 delegeden 54 oy kullanırken 1’i de geçersiz sayıldı. Geçerli 53 oyun 25 ini alan Ahmet Ünver, Seydişehir Ziraat Odası’nın yeni başkanı oldu. Başkan Ünver seçim sonrası delegelere teşekkür ederek, Seydişehir çiftçisinin daha iyi şartlarda üretebilmeleri için vargücümüzle çalışacağız dedi. Başkan Ahmet Ünver’in yönetimi Seyit Mehmet Avcu, Mustafa Akdağ, Abdullah Sağlam, Hasan Yenilmez, Halim Divleli, Rafet Doğan, Ali Taşdöğen, Şaban Demirbaş, Mehmet Çiftçi, Ali Tosun, Harun Köse, Ahmet Koca, Mustafa Teke, Ayhan Yalçınkaya, İsmail Korkmaz, Ali Güneş, Sinan Erdoğdu, Keramettin Koca, Mustafa Ateş, Hasan  Eskin’den oluşmaktadır.
Seydişehir Ziraat Odasında gerçekleştirilen olağan kongrede Başkanlığa Ahmet Ünver seçildi.

Seydişehir Ziraat Odasında gerçekleştirilen olağan kongrede Başkanlığa Ahmet Ünver seçildi.

Belediye Düğün Salonundaki kongreye Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir önceki Ziraat Odası başkanı Nihat Kocagöz, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu, Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar, S.S. Seydişehir Minibüscüler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı  Gültekin Kayak ve delegeler katıldı.

4 başkan adayının kıyasıya yarıştığı kongrede 25 oy alan Ahmet Ünver Seydişehir Ziraat odası başkanlığına seçildi.

Bir Önceki Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz tüm başkan adaylarına başarılar dileyerek seçimlerin Seydişehir’e ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diledi

Her zaman çiftçinin yanında olacaklarını belirten Başkan Adaylarından Ahmet Ünver “Çiftçimizin yüzünün gülmesi için, tüm kurum ve kuruluşlarla, ilçe tarım müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Şahsımızı değil çiftçimizi düşünerek hareket edeceğiz.” Dedi.

Başkan Adaylarından Ramazan Çınar ise “2011 yılında Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığında göreve geldiğimde  Seydişehir’in korkulan sorunu  olan ofis sorununu bir yıl içerisinde çözdüm.Allah’ın razı olmadığı hiçbir şeyi yapmadım, yapmamda. Beytül mala el uzatmadım, uzattırmayacağımda.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Diğer bir başkan Adayı Cemal Güney’de “Tüm delege arkadaşlarla her yıl istişare toplantıları yapacağım.Yatırım kararlarında, harcamalarda meclisle görüşmeler gerçekleştirerek hareket edeceğim.teşvike dayalı sabit yatırımlarla ilgileneceğim. Yönetim anlayışında ortak fikirlerle hareket edeceğim.” Dedi.

Çiftçimize 24 saat hizmet vereceğiz diyen Başkan Adayı Ali Harmancı “Herkese eşit davranacağız. Ekip olarak bu işi Allah’ın izni yapacağız. Yerel yönetimlerle istişareler yaparak projelerimizi gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra oy kullanımına geçildi.

55 delegeden 54 oy kullanırken 1’i de geçersiz sayıldı.

Geçerli 53 oyun 25 ini alan Ahmet Ünver, Seydişehir Ziraat Odası’nın yeni başkanı oldu.

Başkan Ünver seçim sonrası delegelere teşekkür ederek, Seydişehir çiftçisinin daha iyi şartlarda üretebilmeleri için vargücümüzle çalışacağız dedi.

Başkan Ahmet Ünver’in yönetimi Seyit Mehmet Avcu, Mustafa Akdağ, Abdullah Sağlam, Hasan Yenilmez, Halim Divleli, Rafet Doğan, Ali Taşdöğen, Şaban Demirbaş, Mehmet Çiftçi, Ali Tosun, Harun Köse, Ahmet Koca, Mustafa Teke, Ayhan Yalçınkaya, İsmail Korkmaz, Ali Güneş, Sinan Erdoğdu, Keramettin Koca, Mustafa Ateş, Hasan  Eskin’den oluşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.