DİKİLİTAŞ KUR?AN KURSU HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 07:00, Güncelleme: 10.02.2015 - 07:00
 

DİKİLİTAŞ KUR?AN KURSU HİZMETE GİRDİ

Hayırsever desteği ile Dikilitaş mahallesine kazandırılan Kur?an kursu ilçe protokolünün de katılımı ile dualarla açıldı.

Hayırsever desteği ile Dikilitaş mahallesine kazandırılan Kur’an kursu ilçe protokolünün de katılımı ile dualarla açıldı. Seydişehirli işadamlarından Ömer Doğancı’nın katkıları ile hizmete kazandırılan Kur’an kursu, Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine teslim edilerek mahalle halkının kullanımına sunuldu. 2 bin metrekare açık alanı kapsayan kursun açılış törenine Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, Müftü Kemal Demirel, Hayırsever işadamı Ömer Doğancı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  Ak  Parti Milletvekili aday adayı Kemalettin Atalay, Dikilitaş Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Şen ve davetliler katıldı. İlçe Müftüsü Demirel’in açılış duasının ardından Kaymakam Sonel, Kuran Kursu yapımında emeği geçenlere günün anısına Teşekkür Belgesi verdi Yeni yaptırılan Kuran kursu hakkında hayırsever işadamı Doğancı şu bilgileri verdi: “Mahalle halkımızın destek ve gayretleri ve de Allah’ın izni ile 2 bin metrekare açık alan 300 metrekare kapalı alan olmak üzere 2 katlı Dikilitaş Kuran Kursunu yaptırdık.  3 yüz bin tl ye mal olan kursumuz 6 derslikten oluşmaktadır. Hem bayanların hem de erkek öğrencilerin ayrı dersliklerde öğrenim görecekleri Kuran kursumuzda lojmanda bulunmaktadır.Kursumuzu Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. Mahalle Muhtarı  Şakir Dinç ise “Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen  Kaymakamımız Tuncay Sonel, Belediye Başkanınımız Mehmet Tutal, Garnizon Komutanımız Mehmet Oyanık, Emniyet Müdürümüz Ali Gürbunar, Müftümüz  Kemal Demirel, Hayırsever işadamı Ömer Doğancı ve tüm halımıza teşekkürlerimi sunarım. Böyle kar yağışlı, soğuk bir günde davetimizi kırmayarak mutluluğumuzu paylaştıkları için Allah onlardan razı olsun.” Şeklinde konuştu Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine ise Osman Şen, Bahaddin Erdoğan, Abdullah Arıcı, Mustafa Taşdöğen, Yaşar Kuşçu, Mehmet Taşdöğen’den oluşmaktadır.
Hayırsever desteği ile Dikilitaş mahallesine kazandırılan Kur?an kursu ilçe protokolünün de katılımı ile dualarla açıldı.

Hayırsever desteği ile Dikilitaş mahallesine kazandırılan Kur’an kursu ilçe protokolünün de katılımı ile dualarla açıldı.

Seydişehirli işadamlarından Ömer Doğancı’nın katkıları ile hizmete kazandırılan Kur’an kursu, Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine teslim edilerek mahalle halkının kullanımına sunuldu.

2 bin metrekare açık alanı kapsayan kursun açılış törenine Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, Müftü Kemal Demirel, Hayırsever işadamı Ömer Doğancı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  Ak  Parti Milletvekili aday adayı Kemalettin Atalay, Dikilitaş Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Şen ve davetliler katıldı.

İlçe Müftüsü Demirel’in açılış duasının ardından Kaymakam Sonel, Kuran Kursu yapımında emeği geçenlere günün anısına Teşekkür Belgesi verdi

Yeni yaptırılan Kuran kursu hakkında hayırsever işadamı Doğancı şu bilgileri verdi:

“Mahalle halkımızın destek ve gayretleri ve de Allah’ın izni ile 2 bin metrekare açık alan 300 metrekare kapalı alan olmak üzere 2 katlı Dikilitaş Kuran Kursunu yaptırdık.  3 yüz bin tl ye mal olan kursumuz 6 derslikten oluşmaktadır. Hem bayanların hem de erkek öğrencilerin ayrı dersliklerde öğrenim görecekleri Kuran kursumuzda lojmanda bulunmaktadır.Kursumuzu Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Mahalle Muhtarı  Şakir Dinç ise “Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen  Kaymakamımız Tuncay Sonel, Belediye Başkanınımız Mehmet Tutal, Garnizon Komutanımız Mehmet Oyanık, Emniyet Müdürümüz Ali Gürbunar, Müftümüz  Kemal Demirel, Hayırsever işadamı Ömer Doğancı ve tüm halımıza teşekkürlerimi sunarım. Böyle kar yağışlı, soğuk bir günde davetimizi kırmayarak mutluluğumuzu paylaştıkları için Allah onlardan razı olsun.” Şeklinde konuştu

Dikilitaş Yardımlaşma Derneğine ise Osman Şen, Bahaddin Erdoğan, Abdullah Arıcı, Mustafa Taşdöğen, Yaşar Kuşçu, Mehmet Taşdöğen’den oluşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.