sçim

SEYDİŞEHİR ?ÖZGECAN CİNAYETİNE? KAYITSIZ KALMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2015 - 12:03, Güncelleme: 16.02.2015 - 12:03
 

SEYDİŞEHİR ?ÖZGECAN CİNAYETİNE? KAYITSIZ KALMADI

Seydişehirliler 17 Şubat 2015 Salı Günü 12:30 da Hükümet Konağı önünde toplanarak Burada bir basın açıklaması yapılacak.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüste tecavüze kalkışılıp bıçaklanarak öldürüldükten sonra, cesedi ormanlık alanda yakılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'a yapılan bu vahşeti kınamak ve canilerin gereken cezayı almaları için tüm yurtta olduğu gibi Seydişehir’de de bir basın açıklaması yapılacak Sosyal medya üzerinden haberleşen Seydişehirliler  “Özgecan için yürüyoruz “ adlı sayfayı açarak tüm halkı bu ses getirecek bu etkinliğe davet etti. Özgecan cinayetini işleyen canilerin en ağır cezai ile cezalandırılması için tek yürek tek ses olacak Seydişehirliler  17 Şubat 2015 Salı Günü 12:30 da Hükümet Konağı önünde toplanarak Burada bir basın açıklaması yapılacak. Katılımın yüksek olması etkinliğe duyarlı tüm Seydişehirlilerin davetli olduğu öğrenildi.
Seydişehirliler 17 Şubat 2015 Salı Günü 12:30 da Hükümet Konağı önünde toplanarak Burada bir basın açıklaması yapılacak.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüste tecavüze kalkışılıp bıçaklanarak öldürüldükten sonra, cesedi ormanlık alanda yakılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'a yapılan bu vahşeti kınamak ve canilerin gereken cezayı almaları için tüm yurtta olduğu gibi Seydişehir’de de bir basın açıklaması yapılacak

Sosyal medya üzerinden haberleşen Seydişehirliler  “Özgecan için yürüyoruz “ adlı sayfayı açarak tüm halkı bu ses getirecek bu etkinliğe davet etti.

Özgecan cinayetini işleyen canilerin en ağır cezai ile cezalandırılması için tek yürek tek ses olacak Seydişehirliler  17 Şubat 2015 Salı Günü 12:30 da Hükümet Konağı önünde toplanarak Burada bir basın açıklaması yapılacak.

Katılımın yüksek olması etkinliğe duyarlı tüm Seydişehirlilerin davetli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.