MUHAMMED?İN AZMİ ENGEL TANIMIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 11:46, Güncelleme: 19.02.2015 - 11:46
 

MUHAMMED?İN AZMİ ENGEL TANIMIYOR

Seydişehir?de doğuştan engelli olan akülü arabayla gezebilen ailesiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki Muhammed Uzun, ikinci şiir kitabını çıkardı.

Seydişehir’de doğuştan engelli olan akülü arabayla gezebilen ailesiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki Muhammed Uzun, ikinci şiir kitabını çıkardı. Çıkardığı kitaplarla herkesin takdirini toplayan Muhammed’in en büyük arzusu siyasete atılmak olduğunu söyledi. 2011 yılında ‘Yağmur Gibi’ ilk şiir kitabını çıkardığını belirten Muhammed, 4 yıl aradan sonra iki yüzden fazla şiirlerini ‘Kış Güneşi’ adlı kitabında toplayarak 1000 adet bastırdı. Muhammet Uzun, kendisi gibi engelli arkadaşlarına örnek olmak istediğini kaydetti. Muhammed Uzun, yaptığı açıklamada şunları söyledi, " Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünden mezun oldum. Yaşadığım olayların tecrübesiyle ilham alarak şiirlerimde Allah ve Peygamber aşkı, gurbet, hasret, sevgi gibi konulara değindim. Engelli insanlar isterse herşeyi yapabilirler. Yeter ki herkes maddi manevi destek olsun. Bundan sonra roman yazacağım. En büyük hedefim Allah izin verirse siyasete atılarak halkımıza Ülkemize hizmet etmektir. Bana her konuda destek veren başta ailem ve Belediye başkanımız Sn Mehmet Tutal beye teşekkür ederim’’ dedi. Babası Cafer Uzun da evlatları ile guru duyduğunu dile getirdi.
Seydişehir?de doğuştan engelli olan akülü arabayla gezebilen ailesiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki Muhammed Uzun, ikinci şiir kitabını çıkardı.

Seydişehir’de doğuştan engelli olan akülü arabayla gezebilen ailesiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki Muhammed Uzun, ikinci şiir kitabını çıkardı.

Çıkardığı kitaplarla herkesin takdirini toplayan Muhammed’in en büyük arzusu siyasete atılmak olduğunu söyledi.

2011 yılında ‘Yağmur Gibi’ ilk şiir kitabını çıkardığını belirten Muhammed, 4 yıl aradan sonra iki yüzden fazla şiirlerini ‘Kış Güneşi’ adlı kitabında toplayarak 1000 adet bastırdı. Muhammet Uzun, kendisi gibi engelli arkadaşlarına örnek olmak istediğini kaydetti.

Muhammed Uzun, yaptığı açıklamada şunları söyledi, " Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünden mezun oldum. Yaşadığım olayların tecrübesiyle ilham alarak şiirlerimde Allah ve Peygamber aşkı, gurbet, hasret, sevgi gibi konulara değindim. Engelli insanlar isterse herşeyi yapabilirler. Yeter ki herkes maddi manevi destek olsun. Bundan sonra roman yazacağım. En büyük hedefim Allah izin verirse siyasete atılarak halkımıza Ülkemize hizmet etmektir. Bana her konuda destek veren başta ailem ve Belediye başkanımız Sn Mehmet Tutal beye teşekkür ederim’’ dedi.

Babası Cafer Uzun da evlatları ile guru duyduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.