sçim

SEYDİŞEHİR?E YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 12:16, Güncelleme: 19.02.2015 - 12:16
 

SEYDİŞEHİR?E YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne Erhan Aydoğan atandı.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne  Erhan Aydoğan atandı. Daha önce Konya emniyetinde görev yapan Aydoğan, Seydişehir Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi Seydişehir Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Ali Gürbunar ise başkomser görevine getirildi. Ankara Polis Koleji mezunu Erhan Aydoğan sırasıyla Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Konya emniyetinde çeşitli görevlerde bulundu. Seydişehir’in şirin bir ilçe olduğunu dile getiren  Emniyet Müdürü Erhan Aydoğan “Seydişehir insanın sıcak ve samimi olduğunu belirtti ve  İlçedeki bürokratik uyumluluk konusunda da birlik be beraberliğin olduğunu söyledi Vatandaşın huzur ve güveni için gece gündüz çalışıyoruz diyen Müdür Aydoğan “Seydişehir’in asayiş vakalarına bakıldığı zaman suç oranında artış meydana gelmesine rağmen faili meçhul olaylarında aydınlatılmasında büyük artış olduğunu görüyoruz.Halkla iç içe vatandaşın huzur ve güveni için birlikte çalışacağız, kapım her zaman açık.” Şeklinde konuştu.
Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne Erhan Aydoğan atandı.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne  Erhan Aydoğan atandı.

Daha önce Konya emniyetinde görev yapan Aydoğan, Seydişehir Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Ali Gürbunar ise başkomser görevine getirildi.

Ankara Polis Koleji mezunu Erhan Aydoğan sırasıyla Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Konya emniyetinde çeşitli görevlerde bulundu.

Seydişehir’in şirin bir ilçe olduğunu dile getiren  Emniyet Müdürü Erhan Aydoğan “Seydişehir insanın sıcak ve samimi olduğunu belirtti ve  İlçedeki bürokratik uyumluluk konusunda da birlik be beraberliğin olduğunu söyledi

Vatandaşın huzur ve güveni için gece gündüz çalışıyoruz diyen Müdür Aydoğan “Seydişehir’in asayiş vakalarına bakıldığı zaman suç oranında artış meydana gelmesine rağmen faili meçhul olaylarında aydınlatılmasında büyük artış olduğunu görüyoruz.Halkla iç içe vatandaşın huzur ve güveni için birlikte çalışacağız, kapım her zaman açık.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.