BEDELLİYE 500 BAŞVURU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 12:33, Güncelleme: 19.02.2015 - 12:33
 

BEDELLİYE 500 BAŞVURU

Bedelli Askerlik için Seydişehir Askerlik Şubesine 505 başvuru yapıldı.

Bedelli Askerlik için Seydişehir Askerlik Şubesine 505 başvuru yapıldı. 27  yaş üstünün 18 bin tl ödeyerek bedelli askerlikten yararlanmaları için çıkartılan kanunda Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük ve Seydişehir’den 505 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi. Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör’den alınan bilgiye göre;  Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük’ten 991 kişinin bedelli askerlikten yararlanabilecek durumda olduğu ve 505 kişinin de yararlanmak için başvuru yaptığı bildirildi. Bu sayı ile Seydişehir bölgesinde  bedelli askerlikte yararlananların sayısının Türkiye ortalamasının üstünde olduğu belirtildi.
Bedelli Askerlik için Seydişehir Askerlik Şubesine 505 başvuru yapıldı.

Bedelli Askerlik için Seydişehir Askerlik Şubesine 505 başvuru yapıldı.

27  yaş üstünün 18 bin tl ödeyerek bedelli askerlikten yararlanmaları için çıkartılan kanunda Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük ve Seydişehir’den 505 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör’den alınan bilgiye göre;  Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük’ten 991 kişinin bedelli askerlikten yararlanabilecek durumda olduğu ve 505 kişinin de yararlanmak için başvuru yaptığı bildirildi.

Bu sayı ile Seydişehir bölgesinde  bedelli askerlikte yararlananların sayısının Türkiye ortalamasının üstünde olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.