DOÇ.DR.HÜSEYİN ARIKAN, SEYDİŞEHİR MÜSİAD?I ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 04:58, Güncelleme: 19.02.2015 - 04:58
 

DOÇ.DR.HÜSEYİN ARIKAN, SEYDİŞEHİR MÜSİAD?I ZİYARET ETTİ

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir MÜSİAD?ı ziyaret etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir MÜSİAD’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Milletvekili Aday Adayı Arıkan: “Seydişehir’deki iş adamlarını bir araya getirip güç birliği yapan MÜSİAD’ın Seydişehir için önemli bir kazanç olduğunu söyledi. Kendisinin akademisyen ve Makine Mühendisi olduğunu, bugüne kadar Seydişehir’e akademisyen ve idareci olarak çok büyük hizmetlerinin bulunduğunu ifade etti. Bilimle siyaseti birleştirerek Seydişehir’i bir sanayi kenti haline getireceklerini bu yönde önemli projelerinin olduğunu belirterek Milletvekilliği için halkımızdan gördüğü desteği MÜSİAD heyetinden de göreceğine inandığını söyledi.” MÜSİAD heyeti ise Sayın Arıkan’ın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Konyalı bir Başbakanımızın olduğu bir dönemde Konya’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Seydişehir’in Milletvekili bazında Ankara’da temsil edilmesinin önem arz ettiğini, 25. dönemde de Seydişehir’den Milletvekili çıkması için çalışacaklarını söylediler.”
Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir MÜSİAD?ı ziyaret etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Milletvekili Aday Adayı Arıkan: “Seydişehir’deki iş adamlarını bir araya getirip güç birliği yapan MÜSİAD’ın Seydişehir için önemli bir kazanç olduğunu söyledi. Kendisinin akademisyen ve Makine Mühendisi olduğunu, bugüne kadar Seydişehir’e akademisyen ve idareci olarak çok büyük hizmetlerinin bulunduğunu ifade etti. Bilimle siyaseti birleştirerek Seydişehir’i bir sanayi kenti haline getireceklerini bu yönde önemli projelerinin olduğunu belirterek Milletvekilliği için halkımızdan gördüğü desteği MÜSİAD heyetinden de göreceğine inandığını söyledi.”

MÜSİAD heyeti ise Sayın Arıkan’ın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Konyalı bir Başbakanımızın olduğu bir dönemde Konya’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Seydişehir’in Milletvekili bazında Ankara’da temsil edilmesinin önem arz ettiğini, 25. dönemde de Seydişehir’den Milletvekili çıkması için çalışacaklarını söylediler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.