EĞİTİMCİ İŞADAMI TEKİN, MEVLANA HOŞGÖRÜ VE BARIŞ ÖDÜLLERİ PROGRAMINA KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 06:29, Güncelleme: 25.02.2015 - 06:29
 

EĞİTİMCİ İŞADAMI TEKİN, MEVLANA HOŞGÖRÜ VE BARIŞ ÖDÜLLERİ PROGRAMINA KATILDI

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci İşadamı Fatih Tekin, bir davet üzerine Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına katıldı

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci İşadamı Fatih Tekin, bir davet üzerine Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına katıldı Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği Tarafından Konya Riksos Otel’de düzenlenen programa davet edilen Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Fatih Tekin’in yanı sıra TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr Burhan Kuzu, Dünya barışı için verdiği mücadele ve Kıbrıs sorununda üslendiği görevden dolayı yılın barış elçisi ödülü alan AB Diplomatlar Birliği Başkanı Guinter Meinel’de katıldı. Gecede, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr Burhan Kuzu’ya yılın siyasetçisi ödülünü verilirken Dünya barışı için verdiği mücadele ve Kıbrıs sorununda üslendiği görevden dolayı yılın barış elçisi ödülü alan AB Diplomatlar Birliği Başkanı Guinter Meinel’de yaptığı konuşmada Türk dostluğuna dikkat çekerek  her zaman Türklerin yanında olacağını ve Dünya barışı için çalışacağını ifade etti. Sinema,siyaset ve iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına milletvekili aday adaylığı münasebetiyle yoğun ilçe ziyaretlerini yarıda keserek katılan hemşerimiz Fatih Tekin, bölgesel yatırımlar konusunda da birçok iş adamı ile görüşme gerçekleştirdi. Mevlana kentinde böyle bir programa davet edilmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Fatih Tekin: “Eğitimci kimliğimizin yanında memleketimize daha faydalı olmak için Ak Parti’den Konya Milletvekili Aday Adaylığımızı açıkladık. Çok yoğun tempo ile ilçe ziyaretlerimiz, teşkilat ziyaretlerimiz devam ediyor. Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği’nin organizasyonu ile gösterdiği Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına davet edilmem beni çok memnun etti.Bende yaptığım  plan ve program çerçevesinde ilçe ziyaretlerimi yarıda keserek böyle onur verici bir geceye katıldım. Burada TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr  Sayın Burhan Kuzu Bey ile televizyonlardan takip ettiğimiz çok değerli sanatçılarımız ve değerli iş adamlarımız ile birlikte olmaktan çok onur duydum. Onlarla tanışıp sohbet etmek, Seydişehir ve bölgemize yapılacak olan yatırımlarda görüş alışverişinde bulunmak beni ziyadesi ile memnun etti.” Dedi. Milletvekili Aday Adayı Tekin TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof Dr Kuzu’ya da yılın siyasetçisi seçilmesinden dolayı teşekkür ederek “Siyaset alanında tecrübelerinden her daim yararlanacağımız değerli insan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof Dr Burhan Kuzu’nun da yılın siyasetçisi seçilmesinden dolayı kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.
Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci İşadamı Fatih Tekin, bir davet üzerine Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına katıldı

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci İşadamı Fatih Tekin, bir davet üzerine Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına katıldı

Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği Tarafından Konya Riksos Otel’de düzenlenen programa davet edilen Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Fatih Tekin’in yanı sıra TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr Burhan Kuzu, Dünya barışı için verdiği mücadele ve Kıbrıs sorununda üslendiği görevden dolayı yılın barış elçisi ödülü alan AB Diplomatlar Birliği Başkanı Guinter Meinel’de katıldı.

Gecede, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr Burhan Kuzu’ya yılın siyasetçisi ödülünü verilirken Dünya barışı için verdiği mücadele ve Kıbrıs sorununda üslendiği görevden dolayı yılın barış elçisi ödülü alan AB Diplomatlar Birliği Başkanı Guinter Meinel’de yaptığı konuşmada Türk dostluğuna dikkat çekerek  her zaman Türklerin yanında olacağını ve Dünya barışı için çalışacağını ifade etti.

Sinema,siyaset ve iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına milletvekili aday adaylığı münasebetiyle yoğun ilçe ziyaretlerini yarıda keserek katılan hemşerimiz Fatih Tekin, bölgesel yatırımlar konusunda da birçok iş adamı ile görüşme gerçekleştirdi.

Mevlana kentinde böyle bir programa davet edilmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Fatih Tekin:

“Eğitimci kimliğimizin yanında memleketimize daha faydalı olmak için Ak Parti’den Konya Milletvekili Aday Adaylığımızı açıkladık. Çok yoğun tempo ile ilçe ziyaretlerimiz, teşkilat ziyaretlerimiz devam ediyor. Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği’nin organizasyonu ile gösterdiği Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri programına davet edilmem beni çok memnun etti.Bende yaptığım  plan ve program çerçevesinde ilçe ziyaretlerimi yarıda keserek böyle onur verici bir geceye katıldım. Burada TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof Dr  Sayın Burhan Kuzu Bey ile televizyonlardan takip ettiğimiz çok değerli sanatçılarımız ve değerli iş adamlarımız ile birlikte olmaktan çok onur duydum. Onlarla tanışıp sohbet etmek, Seydişehir ve bölgemize yapılacak olan yatırımlarda görüş alışverişinde bulunmak beni ziyadesi ile memnun etti.” Dedi.

Milletvekili Aday Adayı Tekin TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof Dr Kuzu’ya da yılın siyasetçisi seçilmesinden dolayı teşekkür ederek “Siyaset alanında tecrübelerinden her daim yararlanacağımız değerli insan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof Dr Burhan Kuzu’nun da yılın siyasetçisi seçilmesinden dolayı kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.