AHIRLI VE AKKİSE?DE ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2015 - 12:30, Güncelleme: 28.02.2015 - 12:30
 

AHIRLI VE AKKİSE?DE ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Ahırlı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri Ahırlı Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Akkise Atatürk İlkokulu?nda verildi.

Ahırlı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri Ahırlı Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Akkise Atatürk İlkokulu’nda verildi. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak verilen eğitimlerde Verimli Ders Çalışma, İdeal Belirleme, Öğrenmeyi Öğrenme ve Kişisel Gelişim konularında seminer verildi. Pedegoji Akademi tarafından düzenlenen özel  eğitim programına ilçe Milli Eğitim Müdürü,okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Seminer sonunda öğrencilere “Öğrenmeyi Öğrenme” konusunu içeren 4 kitap hediye edildi
Ahırlı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri Ahırlı Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Akkise Atatürk İlkokulu?nda verildi.

Ahırlı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri Ahırlı Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Akkise Atatürk İlkokulu’nda verildi.

Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak verilen eğitimlerde Verimli Ders Çalışma, İdeal Belirleme, Öğrenmeyi Öğrenme ve Kişisel Gelişim konularında seminer verildi.

Pedegoji Akademi tarafından düzenlenen özel  eğitim programına ilçe Milli Eğitim Müdürü,okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Seminer sonunda öğrencilere “Öğrenmeyi Öğrenme” konusunu içeren 4 kitap hediye edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.