İLÇE BAŞKANI KONURER'İN TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 02:58, Güncelleme: 13.03.2018 - 02:58
 

İLÇE BAŞKANI KONURER'İN TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak sağlık alanında çalışanların bayramını kutladı.

Sağlık Çalışanları Fedâkar İnsanlardır Günün her anında yer ve mekân gözetmeksizin her zaman göreve hazır olan sağlık çalışanlarının yaptıkları başarılı çalışmalarla büyük işler icra ettiklerini söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer: “Hastanelerde, sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde görev yapan kardeşlerimiz sağlığımız acısından yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi ve insanların yaşamlarını huzurlu bir şekilde sürdürebilmeleri için önemli bir görevi özveriyle yerine getirmektedirler” dedi. Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev alarak azimle çalışan sağlık personellerinin, görevinin gereği olarak bilmesi gereken bilgiye sahip, sağlık alanında kullanılan tedavi araçlarını en güzel şekilde kullanabilen ve her türlü hastalığı yakından takip eden, insanlara faydalı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olan fedakâr insanlardan oluştuğunu ifade eden İlçe Başkanı Konurer:  “Hekimlerimizin, hemşirelerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın insanlara daha çok faydalı hizmetler yapabilmeleri açısından toplum olarak bizlerde onların yaptığı çalışmalara katkıda bulunarak, üzerimize düşen görevin sorumluluğunu yerine getirmenin bilinciyle yardımcı olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle yaşadıkları tüm zorluklara rağmen kutsal bir görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve 14 Mart Tıp bayramlarını kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak sağlık alanında çalışanların bayramını kutladı.

Sağlık Çalışanları Fedâkar İnsanlardır

Günün her anında yer ve mekân gözetmeksizin her zaman göreve hazır olan sağlık çalışanlarının yaptıkları başarılı çalışmalarla büyük işler icra ettiklerini söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer: “Hastanelerde, sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde görev yapan kardeşlerimiz sağlığımız acısından yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi ve insanların yaşamlarını huzurlu bir şekilde sürdürebilmeleri için önemli bir görevi özveriyle yerine getirmektedirler” dedi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev alarak azimle çalışan sağlık personellerinin, görevinin gereği olarak bilmesi gereken bilgiye sahip, sağlık alanında kullanılan tedavi araçlarını en güzel şekilde kullanabilen ve her türlü hastalığı yakından takip eden, insanlara faydalı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olan fedakâr insanlardan oluştuğunu ifade eden İlçe Başkanı Konurer:  “Hekimlerimizin, hemşirelerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın insanlara daha çok faydalı hizmetler yapabilmeleri açısından toplum olarak bizlerde onların yaptığı çalışmalara katkıda bulunarak, üzerimize düşen görevin sorumluluğunu yerine getirmenin bilinciyle yardımcı olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle yaşadıkları tüm zorluklara rağmen kutsal bir görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve 14 Mart Tıp bayramlarını kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.