14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 02:33, Güncelleme: 15.03.2018 - 02:33
 

14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bir dinlenme tesisinde yapılan kutlamada konuşan Hastane Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, doktorluğun sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir sanat olduğunu söyledi. Çalışanların gününü kutlayan Deniz, şunları kaydetti:  "Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız. Hekimler savaşta, afette olduğu gibi hangi koşul içinde olursa olsun, hiç düşünmeden, görevini en iyi şekilde yapabilmek için büyük özveriyle çalışmaktadır. Dün Çanakkale'de olduğu gibi, bugün de burada, her zaman, milletimizin yanında ve onlara uzanan, şifa dağıtan el olmaya devam edeceğiz." Toplantıya ilçedeki sağlık çalışanları katıldı.
14 Mart Tıp Bayramı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bir dinlenme tesisinde yapılan kutlamada konuşan Hastane Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, doktorluğun sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir sanat olduğunu söyledi.

Çalışanların gününü kutlayan Deniz, şunları kaydetti: 

"Tüm bu zorluklara rağmen, dün olduğu gibi bugün de, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak, gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için hizmet sunmaktayız. Hekimler savaşta, afette olduğu gibi hangi koşul içinde olursa olsun, hiç düşünmeden, görevini en iyi şekilde yapabilmek için büyük özveriyle çalışmaktadır. Dün Çanakkale'de olduğu gibi, bugün de burada, her zaman, milletimizin yanında ve onlara uzanan, şifa dağıtan el olmaya devam edeceğiz."

Toplantıya ilçedeki sağlık çalışanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.