ak

BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 06:45, Güncelleme: 19.03.2018 - 06:45
 

BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası" başlıyor.

9 Nisan 2018 Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın grup maçları Belediye Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Başvuru işlemleri 15 Mart 2018 Perşembe günü başlayan, Başkanlık Voleybol Turnuvasına katılacak takımlar 2 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Atatürk Kapalı Spor Salonuna takım listesini teslim edeceklerdir. Fikstür kura çekimi 4 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat:16.00'da Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır. Müsabakaların başlama tarihi 9 Nisan 2018 Pazartesi'dir. Başkanlık kupası başvuru formu almak isteyenler Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birimi ve Kapalı Spor Salonundan temin edeceklerdir, turnuvaya Kamu Kurum ve Kuruluşları, Merkez ve Kırsal Mahalleler, Sivil Toplum Kuruluşları,  İşletmeler, Lise ve dengi okullar katılabileceklerdir.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası" başlıyor.

9 Nisan 2018 Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın grup maçları Belediye Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

Başvuru işlemleri 15 Mart 2018 Perşembe günü başlayan, Başkanlık Voleybol Turnuvasına katılacak takımlar 2 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Atatürk Kapalı Spor Salonuna takım listesini teslim edeceklerdir.

Fikstür kura çekimi 4 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat:16.00'da Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır. Müsabakaların başlama tarihi 9 Nisan 2018 Pazartesi'dir.

Başkanlık kupası başvuru formu almak isteyenler Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birimi ve Kapalı Spor Salonundan temin edeceklerdir, turnuvaya Kamu Kurum ve Kuruluşları, Merkez ve Kırsal Mahalleler, Sivil Toplum Kuruluşları,  İşletmeler, Lise ve dengi okullar katılabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.