ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2018 - 11:59, Güncelleme: 21.03.2018 - 11:59
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Özgüven Sistem Koleji 2. Dönem veli toplantısını büyük katılımla hafta sonu gerçekleştirdi.

Veli Toplantısı1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde gerçekleştirildi. Veli toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Yardımcısı H. Mehmet Gedik; veli, okul yönetimi ve öğretmenler arasında ki iletişimini artırmak ve öğrencilerin gelişimi hakkında velileri bilgilendirmek için düzenlenen Veli Toplantısı’na velilerin yoğun ilgisinin gözlendiğini belirtti.
Özgüven Sistem Koleji 2. Dönem veli toplantısını büyük katılımla hafta sonu gerçekleştirdi.

Veli Toplantısı1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde gerçekleştirildi.

Veli toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Yardımcısı H. Mehmet Gedik; veli, okul yönetimi ve öğretmenler arasında ki iletişimini artırmak ve öğrencilerin gelişimi hakkında velileri bilgilendirmek için düzenlenen Veli Toplantısı’na velilerin yoğun ilgisinin gözlendiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.