sçim

HÜRRİYET CADDESİ ESNAFI KANDİL MÜNASEBETİYLE LOKMA DAĞITTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 05:15, Güncelleme: 22.03.2018 - 05:15
 

HÜRRİYET CADDESİ ESNAFI KANDİL MÜNASEBETİYLE LOKMA DAĞITTI

Hürriyet Caddesi esnaflar geleneksel hale getirdikleri Lokma tatlısı ikramının bu sene 4’ncisini düzenlediler.

Esnaflar konuyla ilgili yaptıkları açıklamada: “Mübarek üç ayların başlaması ile birlikte idrak edeceğimiz Regaip Kandili münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Lokma Tatlısı etkinliğini bu sene 4.’ncüsünü düzenliyoruz.  Birliğin bütünlüğün ve dayanışmanın daha çok artması diyalogların ve kardeşliğin olgunlaşması adına her yıl düzenlediğimiz Lokma tatlısı ikramız bugün şehrimizin pazarı olması sebebiyle pazara gidip gelen ve köylerden gelen vatandaşlara daha çok ulaşabilmek içinde bu güzel kandil gününde iyi bir vesile oldu.   Lokma tatlısı ikramımıza katılan Seydişehir protokolüne, değerli halkımıza, basın mensuplarına ve esnaf arkadaşlara teşekkür ederiz. Kandiliniz mübarek olsun. Afiyet olsun” dediler.
Hürriyet Caddesi esnaflar geleneksel hale getirdikleri Lokma tatlısı ikramının bu sene 4’ncisini düzenlediler.

Esnaflar konuyla ilgili yaptıkları açıklamada: “Mübarek üç ayların başlaması ile birlikte idrak edeceğimiz Regaip Kandili münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Lokma Tatlısı etkinliğini bu sene 4.’ncüsünü düzenliyoruz.  Birliğin bütünlüğün ve dayanışmanın daha çok artması diyalogların ve kardeşliğin olgunlaşması adına her yıl düzenlediğimiz Lokma tatlısı ikramız bugün şehrimizin pazarı olması sebebiyle pazara gidip gelen ve köylerden gelen vatandaşlara daha çok ulaşabilmek içinde bu güzel kandil gününde iyi bir vesile oldu.  

Lokma tatlısı ikramımıza katılan Seydişehir protokolüne, değerli halkımıza, basın mensuplarına ve esnaf arkadaşlara teşekkür ederiz. Kandiliniz mübarek olsun. Afiyet olsun” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.