TARIM MESLEK LİSESİ MANTAR YETİŞTİRECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2018 - 12:11, Güncelleme: 23.03.2018 - 12:11
 

TARIM MESLEK LİSESİ MANTAR YETİŞTİRECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesine, "Mobil Mantar Yetiştirme ve Eğitim Aracı" hibe edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Suğla Tarım Meslek Lisesi arasında imzalanan protokol sonucunda Mobil mantar yetiştirme aracı hibe olarak Tarım Meslek Lisesine bağışlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri tarafından imzalanan  protokol üzerine mobil araç okul Tarım Alanına teslim edildi. Kibar, mantar yetiştirme aracının uygulamalı eğitimde kullanılacağını ve öğrencilere faydalı olacağını söyledi. Okul Müdürü Ömer Dinçsoy okula hibe edilen mobil mantar üretme aracı ile İstiridye, Kültür mantarı yetiştirme konusunda hem eğitim hem de uygulama yapacaklarını ifade etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesine, "Mobil Mantar Yetiştirme ve Eğitim Aracı" hibe edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Suğla Tarım Meslek Lisesi arasında imzalanan protokol sonucunda Mobil mantar yetiştirme aracı hibe olarak Tarım Meslek Lisesine bağışlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri tarafından imzalanan  protokol üzerine mobil araç okul Tarım Alanına teslim edildi.

Kibar, mantar yetiştirme aracının uygulamalı eğitimde kullanılacağını ve öğrencilere faydalı olacağını söyledi.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy okula hibe edilen mobil mantar üretme aracı ile İstiridye, Kültür mantarı yetiştirme konusunda hem eğitim hem de uygulama yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.