TRAFİK POLİSİNE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 06:06, Güncelleme: 28.03.2018 - 06:06
 

TRAFİK POLİSİNE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Son günlerde vatandaşın huzur ve emniyeti için trafik polisleri tarafından gece gündüz demeden yapılan yoğun denetimlere vatandaşlar teşekkür etti.

İlçenin trafik denetimlerini yapan Trafik Polislerine çalışmalarından dolayı memnuniyetini iletmek isteyen iki vatandaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek polislere çiçek sundu. Kendileri için vatandaşın memnuniyetinin son derece önemli olduğunu, bu tür duyarlı davranışlarla da polisin motive olduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: “Bu yapılan çalışmalar bizim asli görevimizdir. Polis teşkilatı olarak bizler de yardımcı olmak isteyen bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.
Son günlerde vatandaşın huzur ve emniyeti için trafik polisleri tarafından gece gündüz demeden yapılan yoğun denetimlere vatandaşlar teşekkür etti.

İlçenin trafik denetimlerini yapan Trafik Polislerine çalışmalarından dolayı memnuniyetini iletmek isteyen iki vatandaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek polislere çiçek sundu.

Kendileri için vatandaşın memnuniyetinin son derece önemli olduğunu, bu tür duyarlı davranışlarla da polisin motive olduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: “Bu yapılan çalışmalar bizim asli görevimizdir. Polis teşkilatı olarak bizler de yardımcı olmak isteyen bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.