YAZAR FATİH BABAOĞLU İLE SÖYLEŞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2018 - 11:54, Güncelleme: 29.03.2018 - 11:54
 

YAZAR FATİH BABAOĞLU İLE SÖYLEŞİ

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kütüphaneler Haftası nedeniyle Araştırmacı-Yazar Fatih Babaoğlu ile öğrenciler sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği söyleşinin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptı. Öğrencilere okumanın önemini anlatıp okumaktan vazgeçmemelerini, her yaşta okumaya ihtiyaç duyduğumuzu anlattı. Araştırmacı-Yazar Fatih Babaoğlu: “Bu bölgenin insanıyım. Biz de bu yaşta okumanın sıkıcılığını hatırlarız. Ama ileriki yaşlarda okumak bir yaşam biçimi oluyor. İlk ayetin ‘Oku’ olması boşuna değildir.” dedi. Öğrencilerle sohbet ortamında geçen söyleşide değişik testlerle okumanın önemini görsel olarak gösterilirken, öğrencilere hangi kitabı okuduğunu, televizyon dizileri ve kitap okuma üzerine sohbet eden yazar Babaoğlu, öğrencilere farklı türlerde kitap okumalarını ve doğruyu yakalamalarını istedi. Söyleşi programını ilgiyle takip eden öğrenciler, kitap okuma konusunda söz verirken, Tahir Kibar’a ve yazar Fatih Babaoğlu’na teşekkür ettiler.
Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kütüphaneler Haftası nedeniyle Araştırmacı-Yazar Fatih Babaoğlu ile öğrenciler sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği söyleşinin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptı. Öğrencilere okumanın önemini anlatıp okumaktan vazgeçmemelerini, her yaşta okumaya ihtiyaç duyduğumuzu anlattı.

Araştırmacı-Yazar Fatih Babaoğlu: “Bu bölgenin insanıyım. Biz de bu yaşta okumanın sıkıcılığını hatırlarız. Ama ileriki yaşlarda okumak bir yaşam biçimi oluyor. İlk ayetin ‘Oku’ olması boşuna değildir.” dedi.

Öğrencilerle sohbet ortamında geçen söyleşide değişik testlerle okumanın önemini görsel olarak gösterilirken, öğrencilere hangi kitabı okuduğunu, televizyon dizileri ve kitap okuma üzerine sohbet eden yazar Babaoğlu, öğrencilere farklı türlerde kitap okumalarını ve doğruyu yakalamalarını istedi.

Söyleşi programını ilgiyle takip eden öğrenciler, kitap okuma konusunda söz verirken, Tahir Kibar’a ve yazar Fatih Babaoğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.