OTOMOBİL MOTOSİKLETLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2018 - 12:01, Güncelleme: 29.03.2018 - 12:01
 

OTOMOBİL MOTOSİKLETLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Seydişehir-Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir-Konya karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Değirmenönü idaresindeki 07 JK 090 plakalı otomobil aynı yöne seyir halindeki Hüseyin Badem idaresindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Hüseyin Badem ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ali Güzel yaralandı. Yaralılar kazayı ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Seydişehir-Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir-Konya karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Değirmenönü idaresindeki 07 JK 090 plakalı otomobil aynı yöne seyir halindeki Hüseyin Badem idaresindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Hüseyin Badem ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ali Güzel yaralandı. Yaralılar kazayı ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.