TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI CEMAL KÜÇÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2018 - 06:13, Güncelleme: 30.03.2018 - 06:13
 

TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI CEMAL KÜÇÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, yeni hizmet binası açılışında törene katılan ve destek verenler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi: “27 Mart 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rİfat Hİsarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla Ticaret Ve Sanayi Odamızın yeni yüzü olacak olan hizmet binası temel atma törenine katılım ve desteklerinden dolayı öncelikle Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Belediyemiz Birim Müdürlerine, davetimize teşrif eden çevre ilçe ve İl merkezinden katılan oda ve borsa Başkanlarına, Siyasi Parti ilçe teşkilatlarımıza, İlçemiz Sivil Toplum Örgütü Başkanlarına ayrıca oda üyelerimiz ve Seydişehir’den katılan gönüldaşlarımıza verdikleri destek ve katkılarından dolayı Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak teşekkür ediyoruz.”
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, yeni hizmet binası açılışında törene katılan ve destek verenler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi:

“27 Mart 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rİfat Hİsarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla Ticaret Ve Sanayi Odamızın yeni yüzü olacak olan hizmet binası temel atma törenine katılım ve desteklerinden dolayı öncelikle Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Belediyemiz Birim Müdürlerine, davetimize teşrif eden çevre ilçe ve İl merkezinden katılan oda ve borsa Başkanlarına, Siyasi Parti ilçe teşkilatlarımıza, İlçemiz Sivil Toplum Örgütü Başkanlarına ayrıca oda üyelerimiz ve Seydişehir’den katılan gönüldaşlarımıza verdikleri destek ve katkılarından dolayı Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.