Seydişehir Antalya yolunda kalanlar yurda yerleşti

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.01.2022 - 18:18, Güncelleme: 23.01.2022 - 22:41
 

Seydişehir Antalya yolunda kalanlar yurda yerleşti

Seydişehir Antalya yolunda kalanlar yurda yerleşti

  Seydişehir-Antalya yolunun bir günü aşkın süredir kapalı olması nedeniyle bu günde 1825 rakımlı Alacabel geçidinde çığ düşmesi sebebi ile yolda kalan 70 araçta bulunan 150 kişi çorba ikramı yapılıp, "Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyon’a yerleştirildi . Karayolları Şube Şefliği'nden aldığımız bilgiler doğrultusunda yolun 7 saatten önce açılamayacağı bildirildi.
Seydişehir Antalya yolunda kalanlar yurda yerleşti

 

Seydişehir-Antalya yolunun bir günü aşkın süredir kapalı olması nedeniyle bu günde 1825 rakımlı Alacabel geçidinde çığ düşmesi sebebi ile yolda kalan 70 araçta bulunan 150 kişi çorba ikramı yapılıp, "Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyon’a yerleştirildi .

Karayolları Şube Şefliği'nden aldığımız bilgiler doğrultusunda yolun 7 saatten önce açılamayacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.