sçim

SEYDİŞEHİR BİLİM SANAT MERKEZİ EĞİTİM HAYATINA BAŞLADI

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.03.2023 - 20:57, Güncelleme: 06.03.2023 - 20:57
 

SEYDİŞEHİR BİLİM SANAT MERKEZİ EĞİTİM HAYATINA BAŞLADI

Seydişehir BİLSEM ikinci dönem eğitim hayatına başladı.

İlçemizde Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü (BİLSEM), Seydişehir İmam Hatip Ortaokulunun bünyesinde resmi olarak eğitim öğretim hayatına başladı. Şu ana kadar sınavı kazanıp Konya’da eğitim gören öğrenciler artık Konya yolculuğu yapmadan ilçemizde eğitimlerini almaya başladılar. BİLSEM yetkilileri; "Son zamanlarda Bilim Sanat Merkezleri sınavlarına yoğun başvurunun olduğu bilinmekte olup açılan okulumuz ilçemize yeni bir nefes daha olmuştur. Eğitim hayatına iddialı bir şekilde başlayan Bilim Sanat Merkezi sınava yeni girecek öğrencilere de başarılar dilemektedir." dediler.
Seydişehir BİLSEM ikinci dönem eğitim hayatına başladı.

İlçemizde Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü (BİLSEM), Seydişehir İmam Hatip Ortaokulunun bünyesinde resmi olarak eğitim öğretim hayatına başladı.

Şu ana kadar sınavı kazanıp Konya’da eğitim gören öğrenciler artık Konya yolculuğu yapmadan ilçemizde eğitimlerini almaya başladılar.

BİLSEM yetkilileri; "Son zamanlarda Bilim Sanat Merkezleri sınavlarına yoğun başvurunun olduğu bilinmekte olup açılan okulumuz ilçemize yeni bir nefes daha olmuştur. Eğitim hayatına iddialı bir şekilde başlayan Bilim Sanat Merkezi sınava yeni girecek öğrencilere de başarılar dilemektedir." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.