TEK KATLI EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.01.2022 - 11:47, Güncelleme: 19.01.2022 - 13:08
 

TEK KATLI EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Seydişehir ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Seydişehir Sofuhane Mahallesi 153964 sokakta bulunan İsmail Dönmez’e ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalledekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede müdahale ederek,  yangın büyümeden söndürüldü. Dönmez’e ait ev ile bitişiğinde depo olarak kullanılan bölüm kullanılamaz hale geldi.  
Seydişehir ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Seydişehir Sofuhane Mahallesi 153964 sokakta bulunan İsmail Dönmez’e ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Mahalledekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede müdahale ederek,  yangın büyümeden söndürüldü.
Dönmez’e ait ev ile bitişiğinde depo olarak kullanılan bölüm kullanılamaz hale geldi.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.