ÜLKÜ OCAKLARI 3 AYRI PROGRAM YAPARAK TÜRKEŞ’İ ANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 10:20, Güncelleme: 05.04.2019 - 10:20
 

ÜLKÜ OCAKLARI 3 AYRI PROGRAM YAPARAK TÜRKEŞ’İ ANDI

Alparslan Türkeş’in vefatının 22.yılında, Seydişehir Ülkü Ocakları Hasan Kadıoğlu Konferans salonunda program düzenleyerek Türkeş’i yâd etti. Programa liseli, üniversiteli ve birçok ülkücü yoğun katılım sağladı.

Kuran tilaveti ile başlayan programlarda Başbuğ Alparslan Türkeş’in ruhuna hatim duası yapılırken, Türkeş’in hayatını anlatan seminer ve ülkücü yemini yapıldı. Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Balcı yaptığı konuşmada; “Başbuğumuzdan bize emanet olan Ülkü Ocaklarına sonuna kadar sahip çıkacağız. Eğitim seviyesinde ilerleyerek, uyuşturucuyla mücadeleden taviz vermeden mücadelemize devam ediyoruz.  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrindeyiz. Önümüze çıkan zorlukları birlikte aşacağız. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost, düşman, herkes emin olsun. Aramızdan ayrılışının 22.yılında Başbuğ'umuzu rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun.” dedi. Program sonunda, katılanlara çeşitli ikramlar sunuldu.
Alparslan Türkeş’in vefatının 22.yılında, Seydişehir Ülkü Ocakları Hasan Kadıoğlu Konferans salonunda program düzenleyerek Türkeş’i yâd etti. Programa liseli, üniversiteli ve birçok ülkücü yoğun katılım sağladı.

Kuran tilaveti ile başlayan programlarda Başbuğ Alparslan Türkeş’in ruhuna hatim duası yapılırken, Türkeş’in hayatını anlatan seminer ve ülkücü yemini yapıldı.

Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Balcı yaptığı konuşmada; “Başbuğumuzdan bize emanet olan Ülkü Ocaklarına sonuna kadar sahip çıkacağız. Eğitim seviyesinde ilerleyerek, uyuşturucuyla mücadeleden taviz vermeden mücadelemize devam ediyoruz.  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrindeyiz. Önümüze çıkan zorlukları birlikte aşacağız. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost, düşman, herkes emin olsun. Aramızdan ayrılışının 22.yılında Başbuğ'umuzu rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun.” dedi.

Program sonunda, katılanlara çeşitli ikramlar sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.