4-6 Yaş Kur’an Kursunun Temeli Atıldı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.04.2022 - 13:56, Güncelleme: 28.04.2022 - 13:56
 

4-6 Yaş Kur’an Kursunun Temeli Atıldı

Seydişehir İlçe Müftülüğünce Alaylar İki Mahallesi Fatih Cami yakınında 4-6 Yaş Kur'an Kursu İnşaatının “Temel Atma Töreni” gerçekleşti.

Kur'anı Kerim Tilavetiyle başlayan törende konuşan İlçe Müftüsü Âdem Bebek: “Yapacağımız Kur'an kursumuza katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim. Kursumuz; zemin üzeri 6 katlı ve 888 metre kare arsa üzerine inşa edilecek. Bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Çocuklarımız her türlü konfor içerisinde eğitim alacaklardır. İlçemizdeki tüm kuran kursları hayırsever vatandaşlarımızın destek ve yardımlarıyla gerçekleşmiştir. Sebep olanlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi. Kaymakam Deniz Pişkin, ‘’İlçemizin ihtiyacı olan tesisin temelini atıyoruz. İnşallah hizmet açılışı da hepimize nasip olsun.’’ dedi.
Seydişehir İlçe Müftülüğünce Alaylar İki Mahallesi Fatih Cami yakınında 4-6 Yaş Kur'an Kursu İnşaatının “Temel Atma Töreni” gerçekleşti.

Kur'anı Kerim Tilavetiyle başlayan törende konuşan İlçe Müftüsü Âdem Bebek:

“Yapacağımız Kur'an kursumuza katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim. Kursumuz; zemin üzeri 6 katlı ve 888 metre kare arsa üzerine inşa edilecek. Bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Çocuklarımız her türlü konfor içerisinde eğitim alacaklardır. İlçemizdeki tüm kuran kursları hayırsever vatandaşlarımızın destek ve yardımlarıyla gerçekleşmiştir. Sebep olanlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin, ‘’İlçemizin ihtiyacı olan tesisin temelini atıyoruz. İnşallah hizmet açılışı da hepimize nasip olsun.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.