AB HİBE PROJELERİ EĞİTİMLERİ SEYDİSEHİR'DE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2014 - 08:00, Güncelleme: 09.09.2014 - 08:00
 

AB HİBE PROJELERİ EĞİTİMLERİ SEYDİSEHİR'DE BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen AB Hibe Proje Eğitimi Adile Baysal Kültür ve Sanatevi?nde başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen AB Hibe Proje Eğitimi Adile Baysal Kültür ve Sanatevi’nde başladı. Her meslek gurubundan vatandaşların katıldığı AB Hibe Projesi’nde katılımcılar Türkiye’ye ayrılan hibe fonlarını bütçesinin 1/4'ünü kullanabiliyor. Nedeni ise sağlıklı ve doğru projelerin hazırlanamaması. Gruplar halinde proje çalışmalarına başlayan kursiyerler başlatılan eğitimde proje üretme, proje hazırlama, proje sunumunu öğreniyor. Ekipler sürekli sanal projeler hazırlarken, uzman eğitmenler anlık olarak eksiklikleri tespit ederek sağlıklı projeler hazırlanması için yardımcı oluyor. Seydişehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu AB hibe Proje eğitimine   150'ye yakın başvuru yapıldı. Uzmanlar tarafından değerlendirilen başvuruların sadece 30 tanesi değerlendirmeden olumlu çıktı. Başvurusu kabul edilen kursiyerler benzer meslek gurupları ile ortak çalışma yapacak. Uzman Eğitimci Asuman Tongarlak tarafından verilen AB Hibe Projeleri Eğitimlerinin 5 gün süreceği kaydedildi.
Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen AB Hibe Proje Eğitimi Adile Baysal Kültür ve Sanatevi?nde başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen AB Hibe Proje Eğitimi Adile Baysal Kültür ve Sanatevi’nde başladı.

Her meslek gurubundan vatandaşların katıldığı AB Hibe Projesi’nde katılımcılar Türkiye’ye ayrılan hibe fonlarını bütçesinin 1/4'ünü kullanabiliyor. Nedeni ise sağlıklı ve doğru projelerin hazırlanamaması.

Gruplar halinde proje çalışmalarına başlayan kursiyerler başlatılan eğitimde proje üretme, proje hazırlama, proje sunumunu öğreniyor. Ekipler sürekli sanal projeler hazırlarken, uzman eğitmenler anlık olarak eksiklikleri tespit ederek sağlıklı projeler hazırlanması için yardımcı oluyor.

Seydişehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu AB hibe Proje eğitimine   150'ye yakın başvuru yapıldı. Uzmanlar tarafından değerlendirilen başvuruların sadece 30 tanesi değerlendirmeden olumlu çıktı. Başvurusu kabul edilen kursiyerler benzer meslek gurupları ile ortak çalışma yapacak.

Uzman Eğitimci Asuman Tongarlak tarafından verilen AB Hibe Projeleri Eğitimlerinin 5 gün süreceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.