Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programı gerçekleşti

Politika (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.12.2021 - 21:16, Güncelleme: 06.12.2021 - 21:16
 

Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programı gerçekleşti

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programı gerçekleştirdi.

Bugün saat 16:00 da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programına; Konya Ak Parti İl Başkan vekili Mustafa Gürbüz, İl yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hançerli ve Mehmet Taylan, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, ülke gündemine dair açıklamalarda bulunurken Gün birlik günüdür diyerek “Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerden elbette hep beraber düze çıkacağız” dedi Mehmet Tutal; Şimdiye kadar seçim vaadimiz olan tüm projeleri bitirdik. Hatta daha fazlasını yaptık yapmaya da devam edeceğiz diyerek Seyid Harun çevre düzenlemesi, Arasta Çarşısı, Millet Bahçesi ve Kuğulu Parktaki projelerin bir an önce bitirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.  
Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programı gerçekleştirdi.

Bugün saat 16:00 da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanlığı 75. İlçe danışma meclisi programına; Konya Ak Parti İl Başkan vekili Mustafa Gürbüz, İl yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hançerli ve Mehmet Taylan, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, ülke gündemine dair açıklamalarda bulunurken Gün birlik günüdür diyerek “Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerden elbette hep beraber düze çıkacağız” dedi

Mehmet Tutal; Şimdiye kadar seçim vaadimiz olan tüm projeleri bitirdik. Hatta daha fazlasını yaptık yapmaya da devam edeceğiz diyerek Seyid Harun çevre düzenlemesi, Arasta Çarşısı, Millet Bahçesi ve Kuğulu Parktaki projelerin bir an önce bitirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.