Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın 29 Ekim Mesajı

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2021 - 01:09, Güncelleme: 29.10.2021 - 01:09
 

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın 29 Ekim Mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Batuhan Aydın, Cumhuriyet’in ilanının 98’incı yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Kanla, canla kurulan ve Cumhuriyet ile taçlandırılan bu ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet, çok çalışmak ve yeni eserler kazandırmaktır” dedi.  Kurtuluş Savaşımız dönemindeki ruhun bugün de dimdik ayakta olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Bu aziz millete Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize ve şanlı gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevimiz onların bize bıraktığı bu vatanı ebediyen korumak ve kollamak, bu ülkenin daha müreffeh olması için de çok çalışmaktır. Milletimiz, bu bilinç ve kararlılıkla, donanım ve imkân bakımından kendinden üstün olan güçlerle karşı karşıya gelmekten dün de bugün de korkmamıştır. Yüzyıllardır Sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek öz yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. Kurtuluş Savaşı’ndaki başarısıyla ismini bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.  En önemlisi 98 yıl önce İstiklal Harbi’mizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize can veren ruh, bugün de dimdik ayaktadır. Bu eşsiz ruh, sergileyeceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlikle dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de vatan toprağında operasyona asla müsaade etmeyecektir. Büyük mücadelelerle kazanılmış Cumhuriyet’in gurur ve onur gününün büyük bir coşku ile kutlanmasını temenni ediyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 


Başkan Batuhan Aydın, Cumhuriyet’in ilanının 98’incı yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Kanla, canla kurulan ve Cumhuriyet ile taçlandırılan bu ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet, çok çalışmak ve yeni eserler kazandırmaktır” dedi. 
Kurtuluş Savaşımız dönemindeki ruhun bugün de dimdik ayakta olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Bu aziz millete Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize ve şanlı gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevimiz onların bize bıraktığı bu vatanı ebediyen korumak ve kollamak, bu ülkenin daha müreffeh olması için de çok çalışmaktır. Milletimiz, bu bilinç ve kararlılıkla, donanım ve imkân bakımından kendinden üstün olan güçlerle karşı karşıya gelmekten dün de bugün de korkmamıştır. Yüzyıllardır Sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek öz yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. Kurtuluş Savaşı’ndaki başarısıyla ismini bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. 
En önemlisi 98 yıl önce İstiklal Harbi’mizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize can veren ruh, bugün de dimdik ayaktadır. Bu eşsiz ruh, sergileyeceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlikle dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de vatan toprağında operasyona asla müsaade etmeyecektir. Büyük mücadelelerle kazanılmış Cumhuriyet’in gurur ve onur gününün büyük bir coşku ile kutlanmasını temenni ediyorum.  
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.