ALAYLAR 1, ALAYLAR 2, HACISEYİTALİ VE KIZILCALAR MAHALLELERİNİN İMAR PLANLARI ASKIYA ÇIKTI

Politika 29.12.2021 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2021 - 14:05
 

ALAYLAR 1, ALAYLAR 2, HACISEYİTALİ VE KIZILCALAR MAHALLELERİNİN İMAR PLANLARI ASKIYA ÇIKTI

Seydişehir Belediyesi tarafından Alaylar 1, Alaylar 2, Hacıseyitali, Kızılcalar mahallelerinin kesiştiği 4.170.00 m2 alanı kapsayan taşınmazların imar planları askıya çıktı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 4. Etap 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam ettiğini söyledi. Başkan Tutal Alaylar 1, Alaylar 2, Hacıseyitali ve Kızılcalar Mahallesinin 1/1000 ölçekli imar planı revizyon çalışmalarının  Seydişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak 24 Aralık tarihinde askıya çıkarıldığını belirtti.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal: "kanun gereği plan taslağını bir ay süreyle askıda kalacak.  24 Aralık - 24 Ocak tarihleri arasında Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü katında yer alan İlan Panosundan ve Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı katında yer alan dijital ekran (TV) veya Büyükşehir Belediyesi İnternet Sayfasından (https://imarportali.konya.bel.tr/#/askiozel) adresinden mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimiz inceleyebilirler. İtiraz yapmak isteyenler belediyemize dilekçe ile askı süresi içerinde itirazda bulunabilirler. Ayrıca 4. Etap uygulama imar planı revizyonu içerisinde yer alan taşınmazlarına ait detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze başvuru yaparak detaylı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi tarafından Alaylar 1, Alaylar 2, Hacıseyitali, Kızılcalar mahallelerinin kesiştiği 4.170.00 m2 alanı kapsayan taşınmazların imar planları askıya çıktı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 4. Etap 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Tutal Alaylar 1, Alaylar 2, Hacıseyitali ve Kızılcalar Mahallesinin 1/1000 ölçekli imar planı revizyon çalışmalarının  Seydişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak 24 Aralık tarihinde askıya çıkarıldığını belirtti. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal: "kanun gereği plan taslağını bir ay süreyle askıda kalacak.  24 Aralık - 24 Ocak tarihleri arasında Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü katında yer alan İlan Panosundan ve Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı katında yer alan dijital ekran (TV) veya Büyükşehir Belediyesi İnternet Sayfasından (https://imarportali.konya.bel.tr/#/askiozel) adresinden mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimiz inceleyebilirler. İtiraz yapmak isteyenler belediyemize dilekçe ile askı süresi içerinde itirazda bulunabilirler. Ayrıca 4. Etap uygulama imar planı revizyonu içerisinde yer alan taşınmazlarına ait detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze başvuru yaparak detaylı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.