ALEV ALAN LPG Lİ ARAÇ PATLAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.06.2022 - 09:14, Güncelleme: 24.06.2022 - 10:36
 

ALEV ALAN LPG Lİ ARAÇ PATLAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Seydişehir de seyir halindeki LPG li otomobil henüz belli olmayan nedenle yanarak kullanılamaz hale gelirken sürücüsü ise yaralandı.

Olay gece saatlerinde Seydişehir-Beyşehir yolu 1.kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Seydişehir’de bir tekstil fabrikasında çalışan Mücahit A. idaresindeki 42 K 6326 plakalı otomobili ile Beyşehir’den Seydişehir’e gece mesaisi için yola çıktı. Mücahit A. nın kullandığı otomobil Seydişehir’e 1 kilometre kala henüz bilinmeyen bir sebeble alev aldı. Aracın yandığını gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, onlara yardım etmek isteyen otomobil sürücüsü Mücahit A. da parmakları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Mücahit A. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      
Seydişehir de seyir halindeki LPG li otomobil henüz belli olmayan nedenle yanarak kullanılamaz hale gelirken sürücüsü ise yaralandı.

Olay gece saatlerinde Seydişehir-Beyşehir yolu 1.kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Seydişehir’de bir tekstil fabrikasında çalışan Mücahit A. idaresindeki 42 K 6326 plakalı otomobili ile Beyşehir’den Seydişehir’e gece mesaisi için yola çıktı. Mücahit A. nın kullandığı otomobil Seydişehir’e 1 kilometre kala henüz bilinmeyen bir sebeble alev aldı.

Aracın yandığını gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, onlara yardım etmek isteyen otomobil sürücüsü Mücahit A. da parmakları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Mücahit A. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.