BAŞKAN TUTAL'DAN HASTANE ZİYARETİ

Başkan Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay vatandaşların sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak, hayır dualarını almak istediklerini belirterek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman sağlığımızla ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Hayatın akışı içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Son yıllarda vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden ve hastanelerimizden son derece memnun. Bizim gelenek ve göreneklerimizde hasta ve yaşlı ziyaretlerimiz önemli yer tutar.” dedi.

Başkan Tutal, ziyaret sırasında Devlet Hastanesi’nde görev yapan idarecilere ve personele de hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.