ZABITA EKİPLERİNDEN RAMAZAN DENETİMLERİ

Halk sağlığının korunması, sofraların sağlıklı yiyecekle buluşması için Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  gıda üretimi, tatlı ve ekmek üretimi yapan imalathaneler, kasaplara yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler denetimlerde satış kuralları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama projesi gibi alanlarda titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı dolayısı ile denetimlerini artırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren fırın, pastaneler ve imalathaneleri ile kasapları denetim altına aldık. Zabıta ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen gıda denetim ve kontrol hizmetlerinde tüketici sağlığının korunması, işyeri ve ürünlerin hijyeni, sanitasyon durumu, ürünlerin son kullanım tarihleri de kontrol edildi” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal, zabıta ekiplerinin Ramazan ayı süresince  denetimlerine  devam edeceği kaydetti.