MAHMUT KOYUNCU TRAP ATIŞLARINDA 50 SPORCU ARASINDA 3. OLDU

Huğlu Mahallesi Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına aralarında milli sporcuların da olduğu  Adana, Antalya, Muğla, Konya, Beyşehir, Seydişehir ve Huğlu'dan 50'ye  yakın atıcı katıldı.

 Müsabakalar   sonunda 1. Adana   bölgesinden   Hakan, 2. Antalya   bölgesinden  Semih  3. Seydişehir   bölgesinden  Mahmut  Koyuncu  oldu. Müsabakalar sonunda katılımcı sporculara madalya verildi.

Seydişehir   Avcılık  Ve Atıcılık  Kulübü  Başkanı  Soner  Güler; “Huğlu'da  düzenlenen trap atış müsabakaları Seydişehir’den  katılan  ve   büyük başarıya  imza atarak 50 sporcu arasında  3 olan   Mahmut Koyucuyu  başarısından  dolayı tebrik ederken  Mahmut’un  bir yıldan beri  müsabakalara  hazırlandığını  gelecek vaaz eden  bir sporcu olduğunu   ve gelecekte   milli  takıma   ilçemize   temsil etmeni ümit ettiklerini   söylerken.   kendilerine destek veren Seydişehir belediye başkanına ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.