BAKAN YARDIMCISI TÜFEKCİ?DEN MEMLEKETİNE ZİYARET

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci beraberinde Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar, Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürü Yılmaz Kocaman, Meteoroloji Bölge Müdürü Sami Çevik ve müdür yardımcılarından oluşan kalabalık bir heyetle ilk olarak Seydişehir Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’le görüştü.

Daha sonra sırasıyla Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı’yı ve Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı’yı makamlarında ziyaret eden Tüfekci Seydişehir’de yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ziyarette yaptığı açıklamada Konya Milletvekilliği döneminde Seydişehir için yaptığı çalışmaların bakan yardımcılığı döneminde de aynı şekilde devam edeceğini ifade ederek Seydişehir’e büyük projelerin kazandırılması noktasında bölgemizdeki Toros dağlarının sularından yararlanmak için hidroelektrik santrali kurulması için bir etüt çalışması başlatalım. Bölgemizde hem elektrik üretelim hem de sulama amaçlı kullanalım. Bu konunun biran evvel hayata geçmesi içinhep birlikte çalışmalar yapalım dedi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve kendisine eşlik eden bölge müdürleriyle birlikte Beyşehir’e gitti.