YENİ MUHTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

Yapılan seçimlerde başkanlığa tekrar getirilen Ramazan Demiray ve Yakup Uysal, Kudret Bilban, Ramazan Çınar, Selahattin Karaarslan’dan oluşan yönetiminin nezaket ziyaretlerinin başka kurumlara da devam edeceği öğrenildi.

Yeni göreve gelen Başkan Ramazan Demiray, ziyaretler ile ilgili:  ‘İlçemizi idare eden değerli yöneticilerimizi ziyaret ederek derneğimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etmek ve 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenleyeceğimiz program ile ilgili bilgi sunmaktır. Bu ziyaretlerimiz diğer kurumlarla da devam edecektir.’dedi

Başkan Demiray: ‘İlçemize muhtarlar olarak en güzel hizmeti verme çabası içinde olacağız. Bu kapsamda Konya ve Ankara ziyaretlerini de düşünüyoruz.’ diyerek yeni yönetimin aktif bir çalışma içinde olacağını belirtti.

HABER: ALİ SAYLAM