Mucizeye adım attı

 

 

Anne Nezahet Kelleci, Kocaeli'ndeki evini bırakıp, Konya'da aylarca kızına bir bebek gibi baktı. Konya'nın ardından Kocaeli'ne dönen anne-kız burada tedavilerini sürdürdü. Aylardır fizik tedavi alan Almina'dan sonunda mutlu haber geldi. Almina, gördüğü tedavi ve azminin sayesinde ayağa kalkıp 1.5 yıl sonra ilk adımlarını atmayı başardı. Yatağında rahat oturabilen, bacak bacak üzerine bile atabilen Almina'nın yüzünde artık gülümseme var.

'HAYALİMİN PEŞİNDEN KOŞACAĞIM'

Yeniden yürüyebildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Almina, "Hayata kaldığım yerden devam etmek, kaybettiğim zamanı telafi etmek istiyorum. Şimdi hayallerimin peşinde koşma zamanı" diye konuştu.

Kocaeli'nin ardından Karabük'e taşındıklarını ve kendilerine yeni bir hayat kurduklarını belirten anne Nezahet Kelleci (52) ise, "Kızımın yaşamasına mucize olarak bakıyorlardı. Ama ben Almina'ma hep inandım. Ayağa kalkacağına ve tekrar yürüyeceğine olan inancımı hiç kaybetmedim. Uzun zaman sonra kızımı böyle görmek çok güzel. Bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım. Yaşamaz denilen kızım şimdi ayağa kalkıp adım atmaya başladı. Onun hayalleri var. Üniversitesini bitirecek ve kendi ayakları üzerinde duracak" dedi.