STK BAŞKANLARINDAN BAŞKAN ÇAT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Seydişehir'de faaliyette olan Sivil Toplum  Kuruluşları   Temsilcileri, Yılın İlçe Belediye Başkanı seçilen   Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette   Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu,Çelik İş Sendikası  Başkanı Muharrem  Oğuz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Ümit Çocukları  Derneği Başkanı  Münevver Yalçınkaya,  Musiki Derneği Başkanı  Aysel Can, Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Emine Arslan ve Süt Üreticileri Derneği Birlik Başkanı Zehra Şahin bulundu.

Siyaset Dergisi tarafından verilen  "Siyaset Ödülleri"  kapsamında  yılın İlçe Belediye Başkanı ödülünü  alan  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı tebrik eden Sivil Toplum Kuruluşları başkanları; "Sayın Başkanımız bu memleket için yaptığınız çalışmaları takdire şayan buluyor;Başarılarınızın devamını diliyoruz"  diyerek düşüncelerini belirtiler.

Sivil Toplum Temsilcilerinin  ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çat;"Bu ödülü hizmet etmekten onur duyduğum, beni bu göreve getiren, çalışmalarımızı takdir ederek bizi destekleyen Seydişehir  ve Seydişehirli hemşehrilerim  adına aldım"  dedi. Başkan Çat konuşmasını şöyle sürdürdü:"Seydişehir Sevdalısı olarak doğup büyüdüğümüz bu topraklarda  Marka  Şehir, Seydişehir oluşturma vizyonu ile hizmet ederek kalıcı eserler bırakabilme amacını  taşıyoruz.Bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızı daha iyi bir yaşam standardına kavuşturma aşkı, yegane  enerji kaynağımızdır. Hizmetle dolu geçen 50 aya baktığımızda alt ve üst yapısıyla, imarıyla, doğası, çevresi, tarihsel dokusuyla, sosyal yaşamıyla sistematik bir biçimde gelişim trendine giren Seydişehir’i  yarınlara hazırlıyoruz. Seydişehirimizin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için bundan sonra da  halkımızdan aldığımız güç ve güven doğrultusunda,şehrimizin gelişimine değişimine imkan verecek yepyeni projelerleri  yaşama geçirmeyi hedefliyoruz. Halkımızın  mutlu, huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşayacağı bir Seydişehir  için objektif, homojen ve doğru hizmetleri vermeyi  sürdüreceğiz. Ülkemizin olmazsa olmazları arasında gördüğümüz ve önem verdiğimiz Sivil Toplum Örgütlerimiz, kamu  ve özel sektör kurum ve kuruluşlarımızla bu şehri milli birlik ve beraberlik ruhu  içinde geleceğe güvenle bakan bir  kent olarak kalkındırmaya devam edeceğiz"