Vatandaş MEDAŞ'tan Sorunlarının Biran Evvel Çözmesini Bekliyor

Seyit Harun Mahallesinde ve Ulukapı Mahallesinde bazı sokaklarda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar konu hakkında yetkililerin biran önce sorunu çözmesini talep ediyor.

Elektrik direklerindeki fincanların takıldığı beton kolların yeni takılmasına rağmen patladığıni söyleyen mahalle sakinlerinden Metin Geylani, "Çağrı mekezine çok sayıda ihbar bıraktık. Ama hala gelen giden yok. Kış günü elektrikten kaynaklı yaşadığımız mağduriyetin çözülmesini istiyoruz" dedi. 

Birde bugün aydınlatma direği ile ilgili yaşanan olumsuz durumdan kaynaklı vatandaşlar MEDAŞ'a tepkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Hükümet Meydanı  Muallimhane Camisi Önündeki aydınlatma direği sabah 10:00 sıralarında yoğun kar yağışı nedeniyle yıkıldı.  Şans eseri kaldırımda yürüyen vatandaş olmaması faciayı önledi. Ağustos ayında Medaş'a dilekçe verdiğini ifade eden Hacıseyit Ali Mahallesi Muhtarı Hakan Avcu, gerekli önlemlerin alınmadığını ilçe merkezinde yıkılan bu direk gibi birkaç tane daha aydınlatma direğinin olduğunu, MEDAŞ yetkililerin tehlike saçan bu hasarlı direkleri biran evvel değiştirmelerini istedi.