Anadolu İ.H.L Seydişehir’in Gururu Oldu

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.06.2022 - 13:56, Güncelleme: 13.06.2022 - 13:56
 

Anadolu İ.H.L Seydişehir’in Gururu Oldu

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi- Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu etkin öğrenme metot ve teknikleri ile Konya çapında birinci oldu ve Seydişehir’den dereceye giren tek lise olmayı başardı.

İLK YILDA ZİRVEYE YERLEŞTİ Konya Valiliği, Konya Büyük Şehir Belediyesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında oluşturulan Konya İnsan Mektebi kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “öğrenme, okuma, gelişim, kültür” olmak üzere dört tematik alanda il geneli bütün liselerin ve lise türlerinin yer aldığı “Bizim Projemiz” yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu “öğrenme” alanında Konya birincisi, gelişim alanında Konya üçüncüsü olarak “Bizim Projemiz” uygulamasının ilk yılında projeleri ile fark atarak zirveye yerleşti. İKİ DERECE BİRDEN ELDE ETTİLER “Bizim Projemiz” kapsamında dereceye giren okullar: Öğrenme Tematik Alanı: Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU) Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Gelişim Tematik Alanı: Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU) Selçuklu Adil Karaağaç MTAL Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Okuma Tematik Alanı: Selçuklu Dolapoğlu Anadolu Lisesi Selçuklu Mahmut Sami Ramazan Samioğlu AİHL(FSB PROJE OKULU) Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi Kültür Tematik Alanı: Selçuklu Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU) Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi        Eğitim öğretim yılı boyunca devam eden çalışmaların ve projelerin yarıştığı ve sonuçların 6 Haziran 2022 tarihinde ilan edildiği “Bizim Projemiz” kapsamında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenme alanında birinci, gelişim alanında üçüncü oldu ve iki derece birden elde etti.        Eğitim öğretim faaliyetleri ve proje çalışmaları ile  ilçemize Türkiye geneli ve Konya geneli bir çok başarı kazandıran TEKNOFEST’te üç yıldır üst üste finale kalan okulumuzun öğrenci, öğretmen ve yöneticilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi- Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu etkin öğrenme metot ve teknikleri ile Konya çapında birinci oldu ve Seydişehir’den dereceye giren tek lise olmayı başardı.

İLK YILDA ZİRVEYE YERLEŞTİ

Konya Valiliği, Konya Büyük Şehir Belediyesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında oluşturulan Konya İnsan Mektebi kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “öğrenme, okuma, gelişim, kültür” olmak üzere dört tematik alanda il geneli bütün liselerin ve lise türlerinin yer aldığı “Bizim Projemiz” yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu “öğrenme” alanında Konya birincisi, gelişim alanında Konya üçüncüsü olarak “Bizim Projemiz” uygulamasının ilk yılında projeleri ile fark atarak zirveye yerleşti.

İKİ DERECE BİRDEN ELDE ETTİLER

“Bizim Projemiz” kapsamında dereceye giren okullar:

Öğrenme Tematik Alanı:

  1. Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu
  2. Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU)
  3. Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi

Gelişim Tematik Alanı:

  1. Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU)
  2. Selçuklu Adil Karaağaç MTAL
  3. Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu

Okuma Tematik Alanı:

  1. Selçuklu Dolapoğlu Anadolu Lisesi
  2. Selçuklu Mahmut Sami Ramazan Samioğlu AİHL(FSB PROJE OKULU)
  3. Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi

Kültür Tematik Alanı:

  1. Selçuklu Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi
  2. Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız AİHL(FSB PROJE OKULU)
  3. Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi

       Eğitim öğretim yılı boyunca devam eden çalışmaların ve projelerin yarıştığı ve sonuçların 6 Haziran 2022 tarihinde ilan edildiği “Bizim Projemiz” kapsamında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenme alanında birinci, gelişim alanında üçüncü oldu ve iki derece birden elde etti.

       Eğitim öğretim faaliyetleri ve proje çalışmaları ile  ilçemize Türkiye geneli ve Konya geneli bir çok başarı kazandıran TEKNOFEST’te üç yıldır üst üste finale kalan okulumuzun öğrenci, öğretmen ve yöneticilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.