Araç içinde kilitli kalan çocukları polis kurtardı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2021 - 03:35, Güncelleme: 04.03.2021 - 03:35
 

Araç içinde kilitli kalan çocukları polis kurtardı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Hacı Seyit Ali Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Eski Jandarma Karakolunun karşısında park halindeki aracın içerisinde küçük yaştaki 2 kardeş kilitli kaldı

  Bugün öğle saatlerinde 07 AIG 581 plakalı araç sahibi Mehmet Saracoğlu ve eşi Eski Jandarma karakolunun karşısına içinde çocuklarının da bulunduğu araçlarını  park ederek Perşembe pazarına gittiler. Çocuklar bir süre sonra araçtan çıkmak için kapıyı açmaya çalışması sırasında  araç kendini kitlenmeye aldı. Çocukların arabanın içerisindeki yardım çağrılarına vatandaşlar duyarsız kalmadı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans geldi. Yetkililer çocukların güvenliğini sağladıktan sonra arabanın camını kırarak dışarı çıkardılar. Kurtarılan çocuklar sağlık kontrolü için ambulansa Seydişehir Devlet Hastanesine götürüldü.  
Konya'nın Seydişehir ilçesi Hacı Seyit Ali Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Eski Jandarma Karakolunun karşısında park halindeki aracın içerisinde küçük yaştaki 2 kardeş kilitli kaldı

 

Bugün öğle saatlerinde 07 AIG 581 plakalı araç sahibi Mehmet Saracoğlu ve eşi Eski Jandarma karakolunun karşısına içinde çocuklarının da bulunduğu araçlarını  park ederek Perşembe pazarına gittiler.

Çocuklar bir süre sonra araçtan çıkmak için kapıyı açmaya çalışması sırasında  araç kendini kitlenmeye aldı.

Çocukların arabanın içerisindeki yardım çağrılarına vatandaşlar duyarsız kalmadı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans geldi.

Yetkililer çocukların güvenliğini sağladıktan sonra arabanın camını kırarak dışarı çıkardılar.

Kurtarılan çocuklar sağlık kontrolü için ambulansa Seydişehir Devlet Hastanesine götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.