ARAÇ OKUL BAHÇESİNE DÜŞTÜ: 1 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2018 - 02:55, Güncelleme: 31.03.2018 - 02:55
 

ARAÇ OKUL BAHÇESİNE DÜŞTÜ: 1 YARALI

İlçemizde kontrolden çıkan hususi otomobil okul bahçesine düştü.

Kazanın hafta sonu olması ve bahçede her hangi bir öğrencinin olmaması olası yaralı ihtimalinin artmamasını sağladı. Edinilen bilgiye göre; Seydişehir Merkez Kızılcalar mahallesi 343 sokakta bulunan Seyyid Harun Anadolu Lisesinin bahçesine, Fatma Eken (33) idaresindeki  42ZE277 plakalı araç sürücünün kontrolü kaybetmesi ile tel örgüleri yıkarak yan yatarak düştü.  Kazayı görenlerce 112'e bilgi verildi. Bölgeye gelen Ambulans ile yaralanan sürücü yan yatan araçtan çıkartılarak ilk müdahalenin ardından Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının şuan için hayati tehlikesinin  olmadığı öğrenildi. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlçemizde kontrolden çıkan hususi otomobil okul bahçesine düştü.

Kazanın hafta sonu olması ve bahçede her hangi bir öğrencinin olmaması olası yaralı ihtimalinin artmamasını sağladı.

Edinilen bilgiye göre; Seydişehir Merkez Kızılcalar mahallesi 343 sokakta bulunan Seyyid Harun Anadolu Lisesinin bahçesine, Fatma Eken (33) idaresindeki  42ZE277 plakalı araç sürücünün kontrolü kaybetmesi ile tel örgüleri yıkarak yan yatarak düştü. 

Kazayı görenlerce 112'e bilgi verildi. Bölgeye gelen Ambulans ile yaralanan sürücü yan yatan araçtan çıkartılarak ilk müdahalenin ardından Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının şuan için hayati tehlikesinin  olmadığı öğrenildi. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.