ARASTA ÇARŞISI İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 30.05.2020 - 12:30
 

ARASTA ÇARŞISI İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Arasta Çarşısı İyileştirme çalışmalarına hızlı başlandı.

Sözleşme bedeli 1.938.780.00 TL olan proje Arasta Çarşısı Cephe iyileştirme Yapım İşi İkinci Etap Çalışmasının ihalesi yapılmış ve bayramdan önce çalışmalarına başlanılmıştı. Bayram sonu hızlandırılan ikinci etap çalışmaları Hanboğazı, Leblebiciler Çarşısı ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nın bir kısmını kapsıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından Valilik Koruma Kurulu oluruyla başlatılan projenin 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor. Cephe giydirme çalışmalarını olumlu karşılayan çarşı esnafı Büyükşehir’e bağlı meydan düzenleme çalışmalarının da bir an önce başlatılmasını isteyerek; “Meydan düzenlemesi artık çok gecikti. Dışarıdan gelen misafirlere de bu çirkin görüntü kötü imaj sergiliyor. Aslında cephe giydirmesi çalışmaları ile meydan düzenlemesi çalışmaları birlikte yürütülüp bir an evvel bitirilse hem biz esnaflar açısından hem şehrimiz açısından çok iyi olacak.” diyorlar.
Arasta Çarşısı İyileştirme çalışmalarına hızlı başlandı.

Sözleşme bedeli 1.938.780.00 TL olan proje Arasta Çarşısı Cephe iyileştirme Yapım İşi İkinci Etap Çalışmasının ihalesi yapılmış ve bayramdan önce çalışmalarına başlanılmıştı.

Bayram sonu hızlandırılan ikinci etap çalışmaları Hanboğazı, Leblebiciler Çarşısı ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nın bir kısmını kapsıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından Valilik Koruma Kurulu oluruyla başlatılan projenin 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

Cephe giydirme çalışmalarını olumlu karşılayan çarşı esnafı Büyükşehir’e bağlı meydan düzenleme çalışmalarının da bir an önce başlatılmasını isteyerek; “Meydan düzenlemesi artık çok gecikti. Dışarıdan gelen misafirlere de bu çirkin görüntü kötü imaj sergiliyor. Aslında cephe giydirmesi çalışmaları ile meydan düzenlemesi çalışmaları birlikte yürütülüp bir an evvel bitirilse hem biz esnaflar açısından hem şehrimiz açısından çok iyi olacak.” diyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.