ARASTA ÇARŞISINDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2021 - 12:21, Güncelleme: 20.08.2021 - 12:21
 

ARASTA ÇARŞISINDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve KOSKİ Seydişehir Şube Müdürü Yılmaz Beşbadem, Arasta Çarşısındaki esnafları ziyaret ederek bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi, esnaflarla sohbet etti.

Arasta Çarşısı 3. Etap projesi kapsamında alt yapı çalışmaları devam eden Arasta Çarşısında esnafları ziyaret eden Başkan Tutal, Arasta Çarşısının ilçenin eski çarşısı olduğunu, buna bağlı olarak zamanla alt yapısının kullanılamaz hale geldiğini ve iflas ettiğini belirtti. İlçenin en eski çarşısının alt yapısını yeniden sağlıklı hale getirmek için gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını da vurgulayan Başkan Tutal, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde başlayacağını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, Cuma günü itibariyle de içme suyu çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Tutal, “KOSKİ Seydişehir Şube Müdürümüz Yılmaz Beşbadem ile birlikte Arasta Çarşımızda devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Çarşımızın en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde KOSKİ tarafından yürütülen 1.380 metrelik kanalizasyon çalışmaları yakın zamanda bitecek. Bunun yanında yine çarşımızın içme suyu sorununu en az 100 yıl karşılayacak şekilde 1.800 metrelik içme suyu çalışmaları da Cuma günü itibariyle başlıyor. Kısa sürede tamamlanacak olan bu çalışmamızın akabinde de Arasta Çarşı’mızın alt yapı sorunu kalmayacak” dedi. Arasta Çarşısında yapılacak olan üst yapı çalışmaları hakkında da esnaflara bilgiler veren Başkan Tutal, “Seydişehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz Arasta çarşımızın 3. Etap cephe sağlıklaştırmalarına Tenekeciler ve Ayakkabıcılar çarşısında devam ediyoruz. Bunun yanında Arasta çarşımızın üst yapı çalışmalarının yapılması için ihalemizi de geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Su ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandığı andan itibaren hemen üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayarak kaldırımlarıyla, yollarıyla, alt yapısıyla, cephe giydirmeleriyle Arasta Çarşımız çok daha cazibeli ve kullanışlı hale gelecek. Tüm bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken çalışmalarımıza destek veren tüm hemşehrilerimize ve KOSKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve KOSKİ Seydişehir Şube Müdürü Yılmaz Beşbadem, Arasta Çarşısındaki esnafları ziyaret ederek bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi, esnaflarla sohbet etti.

Arasta Çarşısı 3. Etap projesi kapsamında alt yapı çalışmaları devam eden Arasta Çarşısında esnafları ziyaret eden Başkan Tutal, Arasta Çarşısının ilçenin eski çarşısı olduğunu, buna bağlı olarak zamanla alt yapısının kullanılamaz hale geldiğini ve iflas ettiğini belirtti.

İlçenin en eski çarşısının alt yapısını yeniden sağlıklı hale getirmek için gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını da vurgulayan Başkan Tutal, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde başlayacağını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, Cuma günü itibariyle de içme suyu çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Tutal, “KOSKİ Seydişehir Şube Müdürümüz Yılmaz Beşbadem ile birlikte Arasta Çarşımızda devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Çarşımızın en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde KOSKİ tarafından yürütülen 1.380 metrelik kanalizasyon çalışmaları yakın zamanda bitecek. Bunun yanında yine çarşımızın içme suyu sorununu en az 100 yıl karşılayacak şekilde 1.800 metrelik içme suyu çalışmaları da Cuma günü itibariyle başlıyor. Kısa sürede tamamlanacak olan bu çalışmamızın akabinde de Arasta Çarşı’mızın alt yapı sorunu kalmayacak” dedi.

Arasta Çarşısında yapılacak olan üst yapı çalışmaları hakkında da esnaflara bilgiler veren Başkan Tutal, “Seydişehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz Arasta çarşımızın 3. Etap cephe sağlıklaştırmalarına Tenekeciler ve Ayakkabıcılar çarşısında devam ediyoruz. Bunun yanında Arasta çarşımızın üst yapı çalışmalarının yapılması için ihalemizi de geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Su ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandığı andan itibaren hemen üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayarak kaldırımlarıyla, yollarıyla, alt yapısıyla, cephe giydirmeleriyle Arasta Çarşımız çok daha cazibeli ve kullanışlı hale gelecek. Tüm bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken çalışmalarımıza destek veren tüm hemşehrilerimize ve KOSKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.