BABA KIZ AYNI HASTAHANEDE GÖREV YAPIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 04:07, Güncelleme: 18.02.2021 - 04:07
 

BABA KIZ AYNI HASTAHANEDE GÖREV YAPIYOR

İlçemizde yıllardır görev yapan sevilen doktorlarımızdan Dahiliye Uzmanı Bekir Borazan’ın kızı Esra Borazan’da aynı hastahanede göreve başladı.

Babası Bekir Borazan ile birlikte Seydişehir Devlet Hastahanesinde şifa dağıtmaya başlayan pratisyen hekim Esra Borazan; “Babamla aynı hastahanede çalışmak bana mutluluk veriyor. Her zaman olduğu gibi babamın tecrübelerinden faydalanmaya devam ediyorum. Her doktora nasip olmaz, zorlanınca babam yardımıma koşuyor” şeklinde konuştu. Yılların doktoru Bekir Borazan “Nasibimde kızımla aynı hastanede görev yapmakta varmış. Baba ve kızın ı aynı hastanede çalışması çok güzel bir duygu. Kızımla gurur duyuyorum” diyerek mutluluğunu ifade etti.
İlçemizde yıllardır görev yapan sevilen doktorlarımızdan Dahiliye Uzmanı Bekir Borazan’ın kızı Esra Borazan’da aynı hastahanede göreve başladı.

Babası Bekir Borazan ile birlikte Seydişehir Devlet Hastahanesinde şifa dağıtmaya başlayan pratisyen hekim Esra Borazan; “Babamla aynı hastahanede çalışmak bana mutluluk veriyor. Her zaman olduğu gibi babamın tecrübelerinden faydalanmaya devam ediyorum. Her doktora nasip olmaz, zorlanınca babam yardımıma koşuyor” şeklinde konuştu.

Yılların doktoru Bekir Borazan “Nasibimde kızımla aynı hastanede görev yapmakta varmış. Baba ve kızın ı aynı hastanede çalışması çok güzel bir duygu. Kızımla gurur duyuyorum” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.